Érdemes-e 1.9 TDI motorral autót venni ha van benne 320000 km?
9-es! A 8-as szerintem arra akart célozni, hogy egy ilyen autó árából(mondjuk jó lenne tudni a típust) sokkal egyszerűbb, kevésbé elhasznált autót is lehene venni.
Mert az OK, hogy elmegy még ugyanennyit, de ennek az autónak minden alkatrészében, kárpitjában ennyi "km"(óra) van, szóval ha csak nem pályán ment bele ez a táv, akkor elég elhasznált lehet.
1,9tdi-n az emberek a vw pdtdi előtti vagyis az 1,9tdi motort értik ami a közel 20 éves golfban és hasonló korú passat-ban szolgál.
De igaz, a kérdező megadhatta volna pontosan az autó típusát, korát, árát.
12-es!
Szerintem 2000 körül még simán volt sima tdi, márpedig egy akkori VW(vagy persze Skoda, stb) még azért simán lehet akár 8-900 ezer is. Azért meg egy sokkal megkíméltebb autót is lehet venni, aminek fel annyit használódtak az alkatrészei, stb.
2 kocsink van. Az egyik 99-es, 240.000 km, a másik 2002-es, 160.000 km. Mindkettő karbantartott, szervizelt, szinte hiba nélkül futnak. A 240-et futottnak minden porcikáján érződik a több km. Működik szépen, de már sok helyen kopik, zörög ez-az stb.
A kérdés feltevéséből nekem úgy tűnik, hogy nem egy autószerelő érdeklődik. Az ő esetében, és ennél a km-óra állásnál, kockázatosnak tartom a vásárlást.
Lehet hogy megbízható az autó, de egy laikusnak ez már túlzottan odafigyelést és törődést igénylő korban van.
Bocsi a késésért ritkábban jövök fel az oldalra sajnos.
egy 2001-es Skoda Octaviáról lenne szó, azt hiszem 105 LE és 1.9 TDI motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!