Opel Astra F-et milyen motorral érdemes venni?
Szerintem vegyél Isuzu dízelt.
Ugyanitt bontott Isuzu blokk eladó xDDDDDDD
Nekem 1.7 szívó dízelem van. Egy betépett lajhár fürgébb nála, viszont a fogyasztása mesébeillő 4.9-5.1 liter között szokott lenni. Minden előzést végig kell gondolni 2X. Az utazója 110 km/h, ennél gyorsabban nem szoktam menni (130-at még viszi, de kár erőltetni.
Én munkába járok vele.
Ha rám hallgatsz veszel egy 1.6-os benzinest. Lehet vele előzni, indul nagy hidegben is, nem fogyaszt sokat (ha nem hajtod).
A rozsdára nagyon figyelj oda, mert inkább a motor legyen rossz, mint a kasztni. Jellemzően rozsdás részek: Küszöbök, hátsó sárvédőívek, csomagtartó alja, hátsó rugótányérok.
Nekem 1.6 16 szelep 101 lóerő van. Tele van minden sz@rral. Mindennel, ami meghibásodhat, bár ilyen még nem volt. Ellenben küzdök a kontakt hibákkal.
Hosszú távon kb 5,5-5,8 litert fogyaszt, de most, hogy a feleségem a gyerekeket hordja iskolába, ovodába, szinte meg sem melegszik a motor, 10,5 a fogyasztása.
Megy, mint a rakéta, olajat szereti.
100 km-s távot gyorsan és kényelmesen lehet vele megtenni.
Nem gondolkodik, ha gyorsulnia kell.
Összességében én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!