Opel Astra F-et milyen motorral érdemes venni?
Szia!
Az alap 1.4 gyenge. Az 1.6 gyenge (75ló) A 16 szelepes ecotec motorosok nagyon fürgék, de ha egyszer elkezdi enni az olajat, akkor gyalázat tud lenni. Nagyon figyelni kell náluk az olajszintet. Öreg, 10 év feletti ecotecet nem vennék.
Amt javaslok, az az SI motoros 8 szelepes benzines típusok. Az 1.4-es 82 lóerős, pengén megy, kimegy a világból, nekem volt ilyen, télen is 7 liter, pedig nekem nehéz a lábam. Ha kevesled a lóerőt, vegyél 1.6 Si-t, az 100 paci felett van, az már nagyon megy. Ha megnézed a használtautón, 1.6 Si-t alig találsz. Egyébként ezzel nyomták az Astra kupát, simán kárpit nélkül legyártották az 1.6 Si-t, és max kapott egy kis vezérmű tengely + légszűrő tuningot. Nagyon jó kis gép, és a 8 szelepes motor világbajnok, egyszerű mint a szög.
Ja persze 1.6 Si van utcai verzióban is, csak gyártottak az astra kupába is belőle.
Mint régi Astra tulajdonos, azt mondom, hogy ez volt a legjobb motorja az F Astrának.
Én F astrából 1.8-ast vagy 2.0-t vennék és 16 szeleppel. :)
A többi annyira nem dinamikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!