Mennyibe kerül egy autó be vezetékezése mélynyomónak? és mennyibe fáj egy olyan mély ami rendesen meg csörrenti a rendszámot?
Ha te a rendszámot akarod csörömpöltetni már régen rossz!
Egyébként típus függő a vezetékelés,hogy hol van az akksi,honnan tudod a szálakat elhúzni,mennyi kárpitot kell bontani stb stb!
Egy olcsó kábelszett megvan egy 10-esből.
Ahhoz, hogy rezegjen a rendszámtábla nem kell nagy csoda már egy kisebb teljesítményű reflexláda is képes erre.
Szóval ha új ládára gondolsz kb 20-25 ezerért már kapsz valami alapabb mélyládát.
Plusz ehhez illik venni egy erősítőt is ami szintén minimum 15-20 ezer.
Ha használtban gondolkozol, akkor akár egy 20-asból is meglehet oldani a láda+erősítő kombót.
Ezek ennyiért nagyon beugrószintű cuccok, de ha csak a hangnyomás a lényeg akkor elégséges.
Ami viszont szerintem elég gáz, ha bent a mélyhangokat eltorzítja egy kintről hallatszódó fémes zörgés.
Nekem is van mélynyomóm, de engem ha valami berezonál rohadtul idegesít, volt olyan autóm, ahol felfúrtam a hátsó rendszámot, annyira zavaró volt.
A dld 500+ tökéletes lesz erre a célra, egész jó hangnyomása van és árához képest szerintem elfogadható hangja is van.
Arra figyelj, hogy feltétlenül reflex ládával vedd, ezt szokták zárt ládába is szerelni.
Maga a kábelezés semmi, egy kábelt kell az akksid pozitív sarujához fogatni, áthozni a tűzfalon a többi kábel mellett és elvinni hátra az erősítőhöz.
Ezek után kell még egy RCA és egy jel kábel, ami a fejegységtől megy hátra az erősítőbe. Ennyi, semmi bonyolult nincs benne.
Ha csak ennyi a cél, hogy a rendszám is rezegjen, arra egy jó minőségű erősítővel hajtott ovál is képes.
Nekem olyan van, dld 500+.
Nincs sok tapasztalatom a különböző ládákkal, de ez nagyon bejött. Hátránya hogy nagy és nehéz, de annyira erős hogy pl még sosem próbáltam ki a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!