Elvették a jogismat autóbaleset miatt a részletek most mellékesek járt már valaki így?
Volt egy balesetem tavaly elvették a jogsimat és most kaptam papírt, hogy 2 évre vették el (2017 októberében) lehet újra! Járt már így valaki? Újra kell majd vizsgázni vagy, hogy működik?
Normális válaszokat kérek ha lehet!
Egy másik autós hívta ki a rendőröket!
Hiába mondtuk neki, hogy nem kell senkit hívni.
Szia!
Írj privátot ha még olvasod. Külföldön megcsinálod a jogsit és vezethetsz. Én ennél durvább helyzetben voltam/vagyok és külföldön letettem a jogsi és vezethetek. :)
Bírom amikor olyanok válaszolnak komoly ügyekben amihez semmit nem értenek. Képzeld el, hogy volt egy szlovák jogsim bevonták Magyarországon. Szlovákiában bejelentettem, hogy elvesztettem, 2 hét múlva volt jogsim.
A németek hozzánk járnak jogsit csináltatni. Mert ott ha ittas vezetésen kapnak, a büdös életbe nem lesz német jogosítványod. Jönnek ide vagy Ausztriába, tolmáccsal leteszik.
Én ezen átmentem, komoly ügyvédet fizettem, hogy ne üljek... És vezethetek a külföldi jogsival. Ha nem értesz egy témához akkor ne válaszolj. Ez nem a tini kategória, ne vezess félre senkit.
Na jó, behalok rajtatok. Van egy felfüggesztettem, szerintetek kockáztatnék?
Ellenőriztettek azóta Magyarországon. Vezethetek. Sőt, tovább megyek. Ha nem mutatok jogsik be akkor az szabálysértés és nem bűncselekmény. A következménye pénzbüntetés, 50.000-től indul azt hiszem 300.000-ig. Ebben a helyzetben vagyok, ügyvéd mondta, átéltem, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!