Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elvették a jogismat autóbalese...

Elvették a jogismat autóbaleset miatt a részletek most mellékesek járt már valaki így?

Figyelt kérdés

Volt egy balesetem tavaly elvették a jogsimat és most kaptam papírt, hogy 2 évre vették el (2017 októberében) lehet újra! Járt már így valaki? Újra kell majd vizsgázni vagy, hogy működik?

Normális válaszokat kérek ha lehet!

2016. márc. 6. 23:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egy másik autós hívta ki a rendőröket!

Hiába mondtuk neki, hogy nem kell senkit hívni.

2016. márc. 7. 20:21
 12/17 anonim válasza:

Szia!

Írj privátot ha még olvasod. Külföldön megcsinálod a jogsit és vezethetsz. Én ennél durvább helyzetben voltam/vagyok és külföldön letettem a jogsi és vezethetek. :)

2016. márc. 25. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, kiállítanak egy jogosítványt, de az Európai Unión belüli információáramlás miatt attól még tudni fogja a rend éber őre, hogy el van tiltva a vezetéstől és ha ez kiderül, okirat-hamisítás is szerepelni fog a vádpontok között.
2016. márc. 26. 00:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmit senki nem állít ki,ha bevonták az érvényes vezetői engedélyt,ez mese habbal. Ennyi erővel bemehetnél az okmányirodába is hogy elveszett,csináljanak másikat...
2016. márc. 26. 07:59
 15/17 anonim válasza:

Bírom amikor olyanok válaszolnak komoly ügyekben amihez semmit nem értenek. Képzeld el, hogy volt egy szlovák jogsim bevonták Magyarországon. Szlovákiában bejelentettem, hogy elvesztettem, 2 hét múlva volt jogsim.

A németek hozzánk járnak jogsit csináltatni. Mert ott ha ittas vezetésen kapnak, a büdös életbe nem lesz német jogosítványod. Jönnek ide vagy Ausztriába, tolmáccsal leteszik.

Én ezen átmentem, komoly ügyvédet fizettem, hogy ne üljek... És vezethetek a külföldi jogsival. Ha nem értesz egy témához akkor ne válaszolj. Ez nem a tini kategória, ne vezess félre senkit.

2016. márc. 26. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Van egy kártyád, az nem jogosítvány. Ha egy rendőr lekèri az adataimat, egyből látja, hogy èrvènyes e a jogsim is hozzá. Nagyon komoly ügyvèd lehet, aki rèszt vállal okirathamisításban.
2016. márc. 26. 11:24
 17/17 anonim válasza:

Na jó, behalok rajtatok. Van egy felfüggesztettem, szerintetek kockáztatnék?

Ellenőriztettek azóta Magyarországon. Vezethetek. Sőt, tovább megyek. Ha nem mutatok jogsik be akkor az szabálysértés és nem bűncselekmény. A következménye pénzbüntetés, 50.000-től indul azt hiszem 300.000-ig. Ebben a helyzetben vagyok, ügyvéd mondta, átéltem, tapasztaltam.

2016. márc. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!