Miért félek ennyire hogy meghalok az úton?
Sziasztok! A jogsi kapujàban állok. Jövőhéten vizsgazok. Imádok vezetni, de sokszor előjön hogy mi lesz ha autobalesetben halok meg. Nem tudom legyőzni ezt. Segítsetek!Köszönöm!
21/L
amíg nem megy át pánikolásba addig nincs ezzel baj...
ha le is blokkolsz egy veszélyes helyzetben akkor inkább ne vezess, mert a "megijedek és becsukom a szemem" reakció nem fog megmenteni senkit ha például egy gyerek kilép eléd egy kocsi mögül, vagy ha valami barom beláthatatlan szakaszon áll neki előzni...
Nyugi, ugyan az történne mintha otthon megbotlanál, bevernéd a fejed és meghalnál. Ugyan úgy temetnének el.
Ezt ne bántásnak vedd. Nem annak szántam. De bárhol érhet baleset. Autóban ülve legalább van körülötted párszáz kiló acél, sok-sok gyűrődő zónával.
Viszont ha leblokkolsz veszélyhelyzetben az tényleg nem jó. Megoldás talán az lehet erre ha elmész vezetéstechnikai oktatásra(gyakorlatira is) hogy berögződjenek a megfelelő elhárító mozdulatok.
Neked nem való jogosítvány ha "néha rádjön" hogy mivanha?!
Miért nem ülsz meg a seggeden?
Hagyd hogy más vigyen.
Főleg még nő is vagy, így alapból veszélyes vagy a közúton tartózkodó emberekre...
Nemértem minek kell erőltetni ha ennyire "félsz"...
Ezen nem kell aggódni, nekem már kb 4 éve van jogsim, és kb évi 30ezret vezetek, és ha egy olyan szituációba kerülök, ahol egyértelműen látható a veszályhelyzet (pl. egy mélyebb árok vagy szakadék mellet megy az út vagy aránylag szűk úton nagysebességgel hozzám közel van a szembeforgalom), akkor mindíg elgondolkodom azon mi lenne ha... véletlen elrántanám a kormányt vagy defektet kapnék vagy bármi. Engem nem a halál zaver benne, 100as tempónál ha szembe jövő is 100al jön az kb olyan mintha 200al mennél neki a betonfalnak, te már nem sokat fogsz belőle felfogni, esélyed sincs hacsak nem egy tankban ülsz :) ilyenkor nekem az fut végig az agyamon, hogy a családomnak lenne borzalmas ha el kéne temetniük. Ilyenkor kiráz a hideg és megpróbálok még jobban koncentrálni, hogy ne történhessen meg.
Egy szó mint száz, szerintem ez egészen addig normális dolog, amíg a félelem miatt nem csinálsz valami hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!