Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért félek ennyire hogy...

Miért félek ennyire hogy meghalok az úton?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A jogsi kapujàban állok. Jövőhéten vizsgazok. Imádok vezetni, de sokszor előjön hogy mi lesz ha autobalesetben halok meg. Nem tudom legyőzni ezt. Segítsetek!Köszönöm!

21/L

2014. jún. 9. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már semmi nem lesz. Ne agyalj ezen.
2014. jún. 9. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Azért, mert nem való neked jogosítvány. veszélyes vagy a többi közlekedőre ezzel a mentalítással.
2014. jún. 9. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

amíg nem megy át pánikolásba addig nincs ezzel baj...

ha le is blokkolsz egy veszélyes helyzetben akkor inkább ne vezess, mert a "megijedek és becsukom a szemem" reakció nem fog megmenteni senkit ha például egy gyerek kilép eléd egy kocsi mögül, vagy ha valami barom beláthatatlan szakaszon áll neki előzni...

2014. jún. 9. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ugyan az történne mintha otthon megbotlanál, bevernéd a fejed és meghalnál. Ugyan úgy temetnének el.

Ezt ne bántásnak vedd. Nem annak szántam. De bárhol érhet baleset. Autóban ülve legalább van körülötted párszáz kiló acél, sok-sok gyűrődő zónával.

Viszont ha leblokkolsz veszélyhelyzetben az tényleg nem jó. Megoldás talán az lehet erre ha elmész vezetéstechnikai oktatásra(gyakorlatira is) hogy berögződjenek a megfelelő elhárító mozdulatok.

2014. jún. 9. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
aki megszületik az meg is murdel, nem kell fosni a haláltól nem egy nagy dolog ez
2014. jún. 9. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
11%

Neked nem való jogosítvány ha "néha rádjön" hogy mivanha?!

Miért nem ülsz meg a seggeden?

Hagyd hogy más vigyen.

Főleg még nő is vagy, így alapból veszélyes vagy a közúton tartózkodó emberekre...

Nemértem minek kell erőltetni ha ennyire "félsz"...

2014. jún. 9. 23:15
 7/7 Nincki ***** válasza:
100%

Ezen nem kell aggódni, nekem már kb 4 éve van jogsim, és kb évi 30ezret vezetek, és ha egy olyan szituációba kerülök, ahol egyértelműen látható a veszályhelyzet (pl. egy mélyebb árok vagy szakadék mellet megy az út vagy aránylag szűk úton nagysebességgel hozzám közel van a szembeforgalom), akkor mindíg elgondolkodom azon mi lenne ha... véletlen elrántanám a kormányt vagy defektet kapnék vagy bármi. Engem nem a halál zaver benne, 100as tempónál ha szembe jövő is 100al jön az kb olyan mintha 200al mennél neki a betonfalnak, te már nem sokat fogsz belőle felfogni, esélyed sincs hacsak nem egy tankban ülsz :) ilyenkor nekem az fut végig az agyamon, hogy a családomnak lenne borzalmas ha el kéne temetniük. Ilyenkor kiráz a hideg és megpróbálok még jobban koncentrálni, hogy ne történhessen meg.

Egy szó mint száz, szerintem ez egészen addig normális dolog, amíg a félelem miatt nem csinálsz valami hülyeséget!

2014. jún. 10. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!