Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy régi benzines autót...

Egy régi benzines autót lóerők tekintetében erősebbé lehet valahogy tenni?

Figyelt kérdés

1.0-ás VW Polom van (6n), 45 lóval, nagyon vérszegény.

Eladni nem szeretném, de gyakran szenvedek vele, mert nem szedi magát túl jól.

Már egy 60 lónak úgy örülnék...még a motorcsere is átfutott az agyamon, de az eladás gondolatával is játszom.

Sajnos élvezhetetlen a vezetése.

Ilyen idős autót meg lehet valahogy húzni, vagy egyszerűbb eladni?

2016. márc. 4. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Autócsere ha már nem tudod tolerálni.

Túl rövid az élet ahhoz hogy ilyennel járj

1,9 pd-t most csippelték 130LE-ről 188. Odab.sz

2016. márc. 4. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Chip max 4-5 lóerőt hozna, egy hengerenkénti leömlős 60as rendszer talán 6-8at. És már belekarcoltunk negyed millióba. Ha ragaszkodsz a Polohoz (nekem is volt 6n 1.4 8v) akkor cseréld le egy 1.4 16v motorosra. Az a 101 lóerő már nagyon jól mozgatja az 1 tonnás kis kasznit.
2016. márc. 5. 00:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Volt 1.0 Unom,azzal azért lehetett marhulni,egész szépen ment...

Még a /szintén Polo motoros/ 4T Trabi is hasít,csak olyan kár hogy beszopja a 10 litert

Nemtudom mik az elvárásaid,de szerintem kezd a motorja behalni ha tényleg annyira iszap ahogy mondod..

2016. márc. 5. 05:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Városban elmegyek vele, de például egy mellékutcából nem tudok kilőni a főútra, mert túl nagy gázra kiforog, a kisebbre meg lomhán indul, tehát ugyan ott vagyunk.

Kisebb emelkedőkre is padlógázzal olyan békésen megy fel, hogy mögöttem elalszanak.

De egyébként egy 3-4 km táv alatt elérte a 130-as tempót amikor próbára tettem, és még csak halálfélelmem sem volt. (aztán elfogyott az út)

(2 utassal is majdnem meg volt a 130)

Nem egy rossz kocsi, de hogy mit meg nem adnék egy 1.4-ért....nem beszélve arról,hogy így is benyeli akár a 8-at (mondjuk az egyedi eset volt, átlag a 7 L)

2016. márc. 5. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet bele több lóerőt varázsolni, akár sokkal többet is, de anyagilag nem éri meg. Inkább cseréld egy másik Polora vagy másik autóra - olcsóbb lesz.
2016. márc. 5. 11:51
 6/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem is volt 1.0-ás 6n Polom átérzem a szitut, szerintem jó kis kocsi, de ez a motor semmire nem elég.

Én a helyedben, ha anyagilag belefér és a Polo-hoz ragaszkodsz vennék egy 6n2 GTI-t, veszett jól megy az a kis kasztni az 1.6-os 125 lovas motorral.

2016. márc. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!