5-ös golfomra szeretnék egy üres rendszert a tipikus "baglyos" hang elérése érdekében váltáskor, de nemtudom hogy ezt dsg váltóval is sikerülni fog? (2004/10 1,9 tdi dsg)
Attól meg kell bizony válni ;)
De jobban is fog akkor menni, mert a katalizátor nem hagyja kiáramlani a gázok egy részét, így azok visszaáamlanak, azaz fojtás van benne.
úgy lenne érdemes. Tudom, leírhattam volna előbb, de érdemes megcsinálni egy szeleppel. Meghagyod a gyárit, és mellé felszerelsz mondjuk egy 62-es savállót. És akkor így a műszakin is átmegy majd (elméletileg csúsztatás nélkül), és a rendőrrel sem kell majd szenvedned, hogy az autód hangja miért olyan mint egy MTZ-é.
szóval a lényeg hogy kapcsolható lenne, és a check engine se világítana
igazából én elvittem egy "szervízbe" ahol megcsinálták nekem :s
20k ból kijött, és én nem tudom hogyan, de azt is megoldották hoyg nem volt katalizátor, de a kábeleket addig kötögették amíg el nem tűnt a hibakód.
aki csinálta, mondta, hogy akart rá szelepet rakni hogy ne csak nyitott legyen, de nem talált, ezért kiherélte és a már említett 62-es csövet rakta rá.
Ezen a gifen láthatod hogy mire gondolok.
60 körül kijönne hogyha egy rendes szervízbe elvinnéd, és akkor ott szeleppel oldanák meg gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!