Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AUDI A5 (2013) megéri megvenni?

AUDI A5 (2013) megéri megvenni?

Figyelt kérdés
7 millióért ilyen autót vennétek? Vagy inkább milyet?:D

#Audi #Audi A5 #milyen autó vegyek
2016. márc. 3. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7:

"Linkeld be légyszi ahol ezt állítják.

A piacgazdaság pedig arról szól, hogy egymással versenyeznek, persze hogy hasonló cuccaik vannak. "

Bármilyen hihetetlen, nem csak online információk léteznek. Egy kolegám tőlünk VW-alvállakozóhoz ment fejleszteni és egy darabig tartottuk még a kapcsolatot. Wolfsburgban ült egy konténerben tesztelni, és neki mondták a VW-sok, hogy a BMW-nél meg a mercinél ez van, és sok olyan dolog van előre 10-15 évre előre már most a tervezőasztalon van de még az infrastruktóra nincs meg hozzá. (valami online kapcsolatot is emlegettek stb.)

Nyilván ha így is van, senki sem fogja beismeri hivatalosan, hogy linkelni lehessen. Ha el akarsz adni valamit, te sem küldöd a vevőt a szomszédhoz hogy neki jobb a terméke.

2016. márc. 4. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:

8: Nekem semmi bajom sem a forddal, sem a japánokkal, még a susukist is megértem. Mindenkinek más a szempont. Csak azt utálom ha valaki meg akarja mondani hogy ő a susukival jobb üzletet csinált mint én annakidején egy corradoval. Az audi meg bmw sosem volt annyit szervizben mint amennyit a corradoval foglalkoztam, de azt pont arra vettem hogy foglalkozzak vele. Nem összehasonlítási alap.

A családban van opel is, a kötelezőkön kívül először kicsit 200 ezer előtt volt szervizben mert koszos volt az egr szelep. Szerintem nagyon megbízható autók.

2016. márc. 4. 22:04
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es

Ja oké, ismerem a történetet, a kollégám, a sógorom, a 10-ik unokatestvérem hallotta valakitől, aki hallotta valakitől... És ha még tényleg hallotta is valakitől, ez csak egy egyéni vélemény volt a sokezer munkás, tervező közül.

2016. márc. 5. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as, azért van árnyalatnyi külömbség aközött amit a fatornyos faludban a hentestől hallasz disznótor közben, meg más az amit közvetlen a VW Entertainment-System egyik szoftvertesztelőmérökétől hallok. Főleg hogy én is voltam 2 évig VW-n bellül csak automatizálásban. Bár szerintem neked mindegy hogy ki mondja. Boldog ember lehetsz ha csak azt hiszed el amit leírnak. A politikával is így vagy?
2016. márc. 5. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:

"ez csak egy egyéni vélemény volt a sokezer munkás, tervező közül."

Ezzel nem tudok vitatkozni. De mutass már olyant hogy aki beismeri hivatalosan hogy a konkurencia terméke jobb. Nyilván annakidején nem Winterkorn mondta. De azt sem mondta akkor még hogy csal a diesel.

2016. márc. 5. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!