AUDI A5 (2013) megéri megvenni?
" Itthon 130 km/h a legálisan megengedett sebesség"
És a gyorsulás is van korlátozva? Csak mert egy jobb lada is gyorsabb, ha innen nézzük akkor az is felesleges. Németországon kívül szinte mindenhol 120 vagy 130 van, mégis az átlag autó legalább 150-et vagy felete tud.
Kérdező: én BMW-t vennék ennyiből vagy ha VW csoport akkor porsche, bár gondolom nem gokartot akarsz ha a5 az összehasonlítási alap. Az meg hogy BMW vagy audi, már ízlés kérdése.
Én nem.
4-4,5 M közöttit vennék. (A4,A6)
Pár évvel idősebb de ugyanaz a technika.
Félretennék egy millát a lehetséges javításokra amiből rendberakom.
4: ekkora marhaságokat az mond aki nem látott még sem új béjemvét meg német embert sem.
A főnököm (német) is mondeóval jár, de gyakrabban jön ka-val mert 15 km-en sokat fogyaszt a nehéz mondeo.
Egyébként meg még a VW is beismeri hogy a BMW meg a merci előttük jár 10 évvel technikában. Ha meg beülök bármelyik márkába, ugyanazt a giccst látom mert egymást másolják.
Gondolom csak 30 éveset láttál az említettekből, azért gondoltad hogy olyan a belseje.
A mondeóban egyébként 3 millból van egyáltalán motor? Vagy az külön kell hozzá venni? Csak mert a focust évekkel ezelőtt 4-ért vettük és nem volt tele extrákkal.
Egy kétajtós coupe-t megvenni sose éri meg. De szeretjük, nekem is pont az A5 az egyik lehetséges jelölt következő kocsinak.
Akkor vegyél ilyet ha nem csak egy eszköz a kocsi ami elvisz A-ból B-be, hanem kicsit passzió is. Ha matekozunk csak akkor elég egy Corsa is
"Egyébként meg még a VW is beismeri hogy a BMW meg a merci előttük jár 10 évvel technikában. Ha meg beülök bármelyik márkába, ugyanazt a giccst látom mert egymást másolják. "
Linkeld be légyszi ahol ezt állítják.
A piacgazdaság pedig arról szól, hogy egymással versenyeznek, persze hogy hasonló cuccaik vannak.
A kérdésre: ha megkérdeznek engem, hogy melyek a legszebb autók, akkor a coupe A5 a top3-ban van. Tehát egyértelmű hogy megéri szerintem.
Egy prémium autót sohasem azért vesz az ember, mert megéri, és ez egy A5 esetében különösen igaz.
Akinek az a szempont, hogy megéri e megvenni, az Suzuki-t, Dacia-t, Opel-t és hasonló autókat vesz, mert ezeket tényleg megéri megvenni. Ezek ár/érték arányban jó vételek.
Az Audi, Mercedes, BMW triót azért veszik mert, egyrészt qrva jó kocsikat gyártanak, másrészt van presztízs értékük, harmadrészt elég pofásak is, de hogy ésszerű döntés e, a legkevésbé sem.
Szóval, hogy a kérdésre válaszoljak, biztos, hogy nem éri meg megvenni. Viszont mivel ilyen autó tetszik így a szívedre hallgatsz és akkor meg feleslegesek az észérvek.
Ez egy dögös menő autó, és olyan minőséget és vezetési élményt nyújt amit egy Suzuki vagy Opel, Ford vagy egyéb kommerszebb márka soha a büdös életben nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!