Használt gépjárművet akarunk venni ebben kérnémkárnám a segítséget?
Figyelt kérdés
Párommal autot akarunk venni. Mivel sajnos van némi adosságom, ezért az Ö nevére, de csak nekem van jgosítványom ezért én lennék az üzembentartó. Megoldható-e és ha igen hogyan hogy vásárlásnál a tulajdonos és az üzembentartó is más legyen.2016. márc. 2. 07:54
1/6 vatafak válasza:
egyiknek sincs köze a jogsi meglétéhez szerintem, de az okmirodában megmondják
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell szórakozni az üzembentartóival, jogosítvány nélkül is lehet valaki üzembentartó.
3/6 anonim válasza:
Minden megoldható!Már csak azt nem tudom mi értelme lenne?!Minek akarsz te üzembentartó lenni??
4/6 veterán vas válasza:
Szeretnél venni egy használt autót?
Leteszed a pénzt, megírjátok az adásvételi, irány a biztosító, eredetvizsga, okmányiroda, átírás, és ha minden papír O.K., akkor nyomhatod neki.
Senkit sem érdekel, hogy pl. a lakásszövetkezetnek tartozol 10 évre visszamenőleg, de azt sem kérdezik, hogy majd ki fogja vezetni az autót, vagy hogy egyáltalán van-e jogosítvány valakinek a családban?
Az eladónak az autó ára kell, azon kívül semmi köze, sem az anyagi helyzetedhez, sem vezetői engedélyedhez. ;)
5/6 anonim válasza:
Igen, megoldható. Olvass:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirmu..
6/6 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy ha szakítotok, a párod viszi a vasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!