Ha május 10. én (kedden) fejezik be nekem az érettségi akkor a szóbeliig van időm letenni a kreszt? Mennyi idő amíg megtanítják?
Vagy belefér, vagy nem.
A legrosszabb ötlet az érettségi-szünetbe bepasszírozni a KRESZ vizsgára készülést.
Nyugodtan jelentkezz most a tanfolyamra, az elméleti vizsga tananyaga nem megterhelő tanulmány, sőt ha érdekel, még szórakoztató is lehet a KRESZ tanulás.
B kategóriához a KRESZ tanfolyam ideje hivatalosan 28 óra, iskolánként változik, hogy milyen lebontásban (naponta, hetente, hetente kétszer) van előadás, vagy online tanulható, de az érettségi alatt biztos nem ez fog lekötni.
Az online tanfolyamot én 2 nap alatt nyomtam le amikor az A2-t csináltam. Harmadik jogsim már és rohadtul untam magam közben.
De szerintem 4-5 nap minimum kell hogy megértsd rendesen a dolgokat.
Oszd részekre és ismételd át 2x mindegyiket, majd a végén mégegyszer. Így jó az esély a sikeres vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!