Hogyan tanuljak töri írásbeli érettségire?
Szerintem ha az atlaszt megfeleloen tudod hasznalni, akkor annak a segitsegevel 3asra meg tudod irni. Felteve persze hogy meg mindig lehet nalad tortenelmi atlasz:)
Ha nem akkor nincs mese, nekik kell ugrani es az egyetemes tortenelmet legalabb osszefuggeseiben megismerni.
tanuld meg előre a szóbeli tételeket. nekem pl olyan nagy szerencsém volt,hogy a szóbeli tételek alapján meg tudtam írni az összes esszét .
a többi feladatot meg atlasz és források segítségével megírod.de ott is jól jöhet a tételek ismerete!
mert gondolom a klasszikus témák lesznek tételek nektek is. az meg tényleg nagy eséllyel van esszében is.
Az, hogy azért nem tanultál négy éven keresztül, mert nem utálod a történelmet, nem indok. Amikor iskolába jár az ember, akkor azt kell megtanulni, ami benne van a tananyagban, tehát ez nem kívánságműsor. Saját magadnak köszönheted hogy ilyen helyzetbe kerültél. Ha tényleg semmit nem tudsz akkor, valószínűséggel karó lesz a dologból.
De ez kizárt, hiszen négy éven keresztül - remélhetőleg - végig ott ültél az órákon, tehát valamennyi ismeret csak ragadt rád. Szépen kezd el olvasgatni a régi könyveidet, füzeteidet, akkor majd eszedbe jutnak bizonyos dátumok, történelmi személyek.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!