Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik ha kuplung lenyomá...

Mi történik ha kuplung lenyomás nélkül, csak a fékkel állok meg?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 11:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lefullad az autó.
2016. márc. 1. 11:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor jól tippeltem, nem kell próbálgatni... de ha végig gondolom logikus is :D
2016. márc. 1. 11:27
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Lefulladsz bizony.

Nekem sikerült forgalmi vizsgán bemutatnom :o

2016. márc. 1. 11:31
 4/15 A kérdező kommentje:
állítólag ha egyszer lefulladsz az még nem bukta. vagy?
2016. márc. 1. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
először rángat, majd ha még jobban lelassítasz lefullad... Amúgy a 40es tábla a legnagyobb hülyeség, Ha 2esben mász búg a motor, ha 3asban akkor meg rángat. Röhej.
2016. márc. 1. 11:36
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

"állítólag ha egyszer lefulladsz az még nem bukta. vagy?"

nyilván a körülmények is számítanak, de nem bukás a lefulladás. még a többszöri sem. olyan szituációban történtek a lefulladások, ami abszolút az idegesség számlájára írható.

az utolsó (simán fék kuplung nélkül) pl cca 200 méterrel a vizsga vége előtt.

2016. márc. 1. 11:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Az elindulással vannak gondjaim, ha már elindultam nincs para, de amúgy csak lassan tudok elindulni, zöldnél mindig tökölök és már vettem 10 órát. :(
2016. márc. 1. 11:45
 8/15 anonim ***** válasza:
49%

"Amúgy a 40es tábla a legnagyobb hülyeség, Ha 2esben mász búg a motor, ha 3asban akkor meg rángat. Röhej."

Búg a motor? Az a dolga, hogy búgjon, bammeg. Azért van.

Különben meg tanulj meg vezetni, és rájössz, hogy a 40-es táblánál még akár ötösben is el lehet közlekedni. Hármasban nehogy már rángasson negyvennél... Nem kecskebenzint kell tankolni!

2016. márc. 1. 12:00
 9/15 anonim ***** válasza:

"Az elindulással vannak gondjaim, ha már elindultam nincs para, de amúgy csak lassan tudok elindulni, zöldnél mindig tökölök és már vettem 10 órát. :("

ööö erre mit mondjak? én a 10. órán voltam először forgalomban.

mondjuk nem engedett az oktató tökölni. sem pedig lefulladni. tudod, van neki is pedálja ;)

de nyilván ezért van a fejed felett a bazi nagy Töbetű, hogy ezt elviseljék a mögötted érkezők.

majd ha 30 óra múlva is vannak ilyen gondjaid, akkor az már kicsit ok lehet a kesergésre... de vannak lassan érő típusok :D

2016. márc. 1. 12:03
 10/15 anonim ***** válasza:

10 óra semmi!

Egyébként meg nem gyorsan kell elindulni, hanem szépen :)

2016. márc. 1. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!