Mi történik ha kuplung lenyomás nélkül, csak a fékkel állok meg?
Lefulladsz bizony.
Nekem sikerült forgalmi vizsgán bemutatnom :o
"állítólag ha egyszer lefulladsz az még nem bukta. vagy?"
nyilván a körülmények is számítanak, de nem bukás a lefulladás. még a többszöri sem. olyan szituációban történtek a lefulladások, ami abszolút az idegesség számlájára írható.
az utolsó (simán fék kuplung nélkül) pl cca 200 méterrel a vizsga vége előtt.
"Amúgy a 40es tábla a legnagyobb hülyeség, Ha 2esben mász búg a motor, ha 3asban akkor meg rángat. Röhej."
Búg a motor? Az a dolga, hogy búgjon, bammeg. Azért van.
Különben meg tanulj meg vezetni, és rájössz, hogy a 40-es táblánál még akár ötösben is el lehet közlekedni. Hármasban nehogy már rángasson negyvennél... Nem kecskebenzint kell tankolni!
"Az elindulással vannak gondjaim, ha már elindultam nincs para, de amúgy csak lassan tudok elindulni, zöldnél mindig tökölök és már vettem 10 órát. :("
ööö erre mit mondjak? én a 10. órán voltam először forgalomban.
mondjuk nem engedett az oktató tökölni. sem pedig lefulladni. tudod, van neki is pedálja ;)
de nyilván ezért van a fejed felett a bazi nagy Töbetű, hogy ezt elviseljék a mögötted érkezők.
majd ha 30 óra múlva is vannak ilyen gondjaid, akkor az már kicsit ok lehet a kesergésre... de vannak lassan érő típusok :D
10 óra semmi!
Egyébként meg nem gyorsan kell elindulni, hanem szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!