Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok,...

Autóvásárlás előtt állok, milyen autót ajánlottok? (. )

Figyelt kérdés

Kritériumok:

- legyen 1 millió alatt

- elfogadható fentartási költség

- főként városi használatra kellene(de jó volna, ha nem csinálná össze magát egy autópályás tempótól sem, ha hétvégenként leugranánk vidékre a szülőkhöz)

- elöl férjen el két 180-190 centis ember normálisan

- normális csomagtartó: lehessen beszuszakolni a cuccot egy hétvégi bevásárlásnál

- vigyen el A-ból B-be, nincsenek nagy luxus elvárások, már ha a fentiek nem számítanak annak :D

Golf IV-es 1.9 TDI nagyon tetszik, de nem tudom mennyire lenne jó választás. Skoda Fábiát is nézegettem, városi használatra ajánlották, de azt olvastam, hogy nagyobb tempónál elég halott és nem is ilyesmire tervezték az ilyen kissebb autókat. Talán Oktávia, de elég lomhának tűnik. Chevrolet Kalosban (sedán) már ültem, pozitív csalódás volt, de a fogyasztásától elrettentem.

Mit ajánlanátok? Valami japán autót esetleg?

2016. febr. 29. 15:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik a BMW 316 Copmact-ja, de a BMW a gazdagok autója :D Frága fenttartani egy BMW-t?
2016. febr. 29. 16:35
 2/3 Osynho ***** válasza:
Egy fábiánál, golfnál nyilván költségesebb egy bmw fenntartása, de nem feltétlenül szopóroller. Nekem is e46 van, írj, ha kíváncsi vagy egyéb dolgokra.
2016. febr. 29. 18:46
 3/3 anonim válasza:

A BMW nem a gazdagoké , hanem a kopasz getto szökevényeké bele nem ülnék egy olyanba ( olyan mint az audi )

TISZTELET A KIVÉTELNEK

2016. márc. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!