Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat seicento 1.1 okmányok...

Fiat seicento 1.1 okmányok nélkül 8 évet ált mennyit ér? szép állapotban garázsban tartot. Mennyit ér?

Figyelt kérdés

2016. febr. 28. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
50e.
2016. febr. 28. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Okmányok nélkül gyakorlatilag 3 gömb fagyit!
2016. febr. 28. 10:23
 3/4 Tomcatters ***** válasza:
Hát én mielőtt egyáltalán megpróbálnám beindítani.. lecserélném az olajat és a szűrőt ..továbbá ha szíjas a vezérlése azt is.. Tulajdonképpen az elòttem szólók kb mindent elmondtak .. Ja meg akku ... ha nem indul eloszor azt nézném meg :)
2016. febr. 28. 10:29
 4/4 Tomcatters ***** válasza:
Ez lehet rossz helyre ment XD :) Hat en most adtam le kb 2 eve bontoba egy 1994 nissan primera 1.6 benzint .. minden jo voltrajta .. motor valto kuplung benzin/gázos... csak rohadt mint az atom.. es megcsinaltatni nem erte volna már meg ... meg nem is hasznaltuk csak itt állt :)
2016. febr. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!