T10-es led izzó műszerfalba?
Figyelt kérdés
G Astrába kéne. Csak nem vagyok biztos benne hogy jó lesz rizsizzó helyére.#rizsizzó
2016. febr. 25. 07:06
1/1 anonim válasza:
Èn règi típusú Swiftekben nem règ cserèltem, egyikbe fehèr 5 ágút, a másikba kèket tettem. A fehèr jó, a kèk az már nem annyira, gyenge. Igazából ha az Astrában is T10-es a foglalat akkor jó bele, de szerintem nèzz ennek utána. Van olyan autó amibe T5 izzók valóak. Annak sem árt utána nèzned, hogy a műszerfal számlap színezett e, mert pl. az egyik Suzkában nem csak izzó volt le,,zöldítve" hanem a számlap is, fehèr led ellenère meglepődtem, hogy zöld fènye lett. Elèg szarul nèzhet ki, ha más színű ledet teszel alá. Szerencsèmre a ked led már fehèr számlap alá került, ennèl a típusnál bármilyen színűre lehet váltani a világítást. De a színes Lednèl is olyat vegyèl ami 5 ágú, mert a sima, gomb fejű lednek nagyon gyenge az ereje ès pont szerűen világít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!