Szükségtelen, hogy több üzemanyag legyen bennük. Ha tele van a tank, nagyobb eséllyel mászik be Kalányos Romárió, hogy leszívja vagy leeressze belőlük a benzint vagy gázolajat. Az sem mindegy, meddig pang bennük az üzemanyag: ha 2-3 hónapig áll az autó, néha kiválik az üzemanyagból néhány adalék, benzin esetén csúnya, zöldes takony rakódik le belőle mindenütt. Ha csak kevés üzemanyag van benne és rendszeresen rátöltögetnek, kevésbé hajlamos rá. No meg a tűzvédelem sem utolsó szempont: ha kevesebb üzemanyag van az autókban, kisebb veszélyt jelentenek tűz esetén.
2016. febr. 24. 18:57
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Meg aztán pénzbe is kerül...
2016. febr. 24. 19:10
3/7 anonim válasza:
Ha csak 50 autó áll a telephelyen, átlag 50 literes tank, teletankolva, akkor miért is álljon 2500 liter benzin ára, kb 750 000 Ft az autókban, ami amúgy sosem jön vissza?
Ha évente elad a kereskedő 500 autót, akkor mennyivel is lenne kevesebb a haszna?
Senkinek sem érné meg.
2016. febr. 24. 19:15
4/7 anonim válasza:
attól függ, én úgy vettem meg a kereskedőtől a zautóm, hogy félig volt tankolva, ez kb 35 litert jelent, szóval jól lehúztam!
2016. febr. 24. 19:27
5/7 anonim válasza:
még húzta is kicsit a száját, de jól kitoltam vele, csak azért is egyből elvittem alku nélkül, kifizettem kp-ba nehogy kijárja a benzint, ha lefoglalózom! így kell csinálni a nepperekkel.
2016. febr. 24. 19:28
6/7 anonim válasza:
Sokan csinálják azt is hogy amíg van benne addig mennek vele, aztán nem is a sjaát kocsiját hajtja és még benzint sem kell venni. Amúgy új autókat sem szokták teletankolni, csak annyi van bennük, hogy a legközelbbi kútig kényelmesen elérj.
2016. febr. 24. 20:18
7/7 Koaxk Ábel válasza:
"Ha tele van a tank, nagyobb eséllyel mászik be Kalányos Romárió, hogy leszívja vagy leeressze belőlük a benzint vagy gázolajat."
Ezen jót mosolyogtam, de az a vicc, hogy ez a valóság.
Amúgy a többiek mindent megválaszoltak, így én sem tudok sokat hozzátenni.
Maximum annyit, hogy a dílereket a profit jobban motiválja, így inkább hiszem el a garasoskodást mint a "tezsvírek"-től való félelmet, pláne ha csak megnézi az ember az üllői úti dílereket, akad ott pár Lakatos Marlon Brando.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!