Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi ideje volt meg a...

Mennyi ideje volt meg a jogsid (B), mikor eloszor àllitott meg rendor?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2 éve van jogosítványom,minden nap Budapesten autózok naponta 50 km-t és a 2 év alatt egyszer se igazoltattak,

Egyszer megállított,de csak g'ciztek velem mivel fiatal vagyok,szidalmaztak meg minden,hárman ültek benne én f'sz elfelejtettem megnézni a rendszámát,de csak sz'pattak,semmit nemkértek.

Aztán mikor nyáron lentvoltam Siófokon,Balatonfüreden,az éjszakába autózgattam mindig buli után hazafele,és 1 km-en belül kétszer is igazoltattak,szondáztattak.

Tehát egy hét Balatoni nyaralásom alatt ott lennt vagy 15-ször igazoltattak 20/F

2010. ápr. 1. 12:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Én már régebbóta vezetek, de a balatonon mindig röhögök, ott mindig biztosra veszik, hogy részegen vezetek, még sose jött be.

Volt olyan, hogy odafelé egy, ott ahogy kijöttem a kocsmából mégegy rögtön, és visszafelé az úton mégegy.

2010. ápr. 1. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Fura az élet, mikor még nem volt jogsim elég sokat vezettem és ráadásul nagy távokat. Tudom felelőtlenség, de nem csináltam sose galibát. Amióta van jogsim állandóan megálítanak. Ijen az élet, vagy csak merő véletlen. Kérdés a válaszodra, hogy nem emlékszem, mert nem tartottam sose tőlük, nem tartottam észbe. De te igen.
2010. ápr. 1. 21:13
 14/16 anonim válasza:
Nekem lassan 3 éve van meg a jogsim és még sosem állítottak meg. De még az is nagyon ritka hogy rendőr autót látok. Traffiba se botlottam eddig. Egész nyaramat balcsin töltöttem,nem kevés éjszakai buli utáni vezetés...és semmi...Kétszer adtám át eddig a volán barátnak és az egyik egyből összetörte nekem a másik rögtön traffival találkozott:D A Csím vagy valami nagyon rendbe lehet :D
2010. ápr. 2. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:

én 7 évig motoroztam jogsi nélkül... heti egyszer tuti meg akartak állítani!:D

2 éve van jogsim... egyszer 1 hónapos jogsival állítottak meg, mert 3man csúszkáűltunk egy elhagyatott útszakaszon... egyszer pedig... 2x közúti basztatás címszóval... xenonért, sötétítésért, bizonyítatlan gyorshajtásért stb-jért akartak megvágni... de nemtudtak:)

Jah! ha nincs a rendőrnek bizonyítéka hogy te gyorsabban mentél mint a megengedett sosem kell bevallani, ha 50 helyett 150-nel mentél is, mert nincs rá bizonyítékja! :)

2010. ápr. 5. 00:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Apám volt a legkeményebb.

Sietett a boltba, mert valamit kellet hozni, és már a bolt eléggé zárni akart. Kocsiba bepattant, ment is szépen, övet be sem csatolta, sün meg megállítja. Ő nyúl az övért, sün mondja, hogy nem kell az, nem lesz hosszú :)

Kéri az iratokat, és apám ekkor jött rá, hogy egy árva irat nélkül eljött otthonról... Itt elkezdődött egy ~15 percnyi stand-up, végén a zsaru annyira unta a szövegét, hogy inkább jó utat kívánt, és elengedte :)))

2010. júl. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!