Megéri ennyiért vezérlést cserélni?
Figyelt kérdés
Kértem árajánlatot vezérlés cserére azt mondták 130e ft.
Pedig a készlet ára 60e ft ha én venném meg de gondolom a szervíznek van kedvezménye pl.: 30-50% ez akkor lehúzás?
2016. febr. 24. 09:56
1/5 anonim válasza:
A vezérlés csere,az egyik legnagyobb precizitást/odafigyelést igénylő dolog,melyet sok esetben iszonyatos bontással,sok alkatrész cseréjével,speciális célszerszámokkal lehet csak megcsinálni!Szóval nem biztos hogy sok a 130ezer,mondjuk ha leírod a szupertitkos autód tipusát lehet tudunk valami közelebbit mondani!
2/5 TheCruve válasza:
Nekem Golf mk 4 1.4 16V-n 100e ft. volt kb
De ebben benne volt minden, még a kedvezmény is :D
3/5 anonim válasza:
Inkább ennyiért cseréltesd ki, mint, hogy elszakadjon és a sokszorosát kelljen kiperkálnod. Sajnos tapasztalatból beszélek...
4/5 anonim válasza:
Nem lehúzás, egyszerűen nyernek az alkatrészen, ilyen a kapitalizmus. Senki sem tiltja hogy te vedd meg, és vidd el nekik az alkatrészeket. Egyébként minimum fél napos meló, vagyis a munkadíj legalább 30.000 forint.
5/5 anonim válasza:
Ember! Nekem ennyi vízpumpa nélkül. Vízpumpával, munkadíjjal 180 körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!