50ccm alatti motoroknál szigorúan veszik hogy a jogsiba váltós vagy automata váltós motor szerepel?
Figyelt kérdés
Motor jogsi2016. febr. 23. 17:16
1/9 anonim válasza:
A jogosítványnak semmi köze a váltóhoz. A motor hengerűrtartalma számít. Illetve ami nem segédmotoros jogsi, ott a teljesítmény.
2/9 anonim válasza:
Igen, ugyan úgy nézik a korlátozást mint nagy(obb) motornál vagy autónál is.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen akkor jól hallottam hogy nézik azt is köszi :)
2016. febr. 23. 17:29
4/9 anonim válasza:
ilyen bejegyzés nincs.
ha van, akkor csak a korlátozások rovatba írják be az autósoknál...pédául szemüveg, automata váltó a hiányzó bal láb miatt, stb..
soha nem nézte még rendőr, épp milyen motoron, vagy robogón ülök, csak a kategória meglegyen.
Az automata váltós kocsikra sincs normál esetben korlátozás...minden nap vezetek ilyent is, olyant is...
szóval ez csak legenda.
6/9 anonim válasza:
78-as korlátozás: Automata sebességváltóval felszerelt járművekre korlátozva.
Google a barátod.
7/9 anonim válasza:
AM kategóriára nincs automata korlátozás.
8/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy automata váltós jogsival, csak automata váltos motort vezethetsz, azt, hogy a rendőrök mennyire nézik, nem tudom.
9/9 anonim válasza:
"Én úgy tudom"
Igen, TE úgy tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!