Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan, akinek max.1 éve...

Van olyan, akinek max.1 éve volt a forgalmi vizsgája? Győrben?! Többi kérdés lent

Figyelt kérdés

Már ősszel elkezdtem a vezetést és mindig azt mondja az oktató, hogy már olyan magasak az elvárások a vizsgán, hogy szinte olyan profin kell vezetni mintha már 20 éve lenne jogsim.

Tényleg ilyen szigorúak?

Milyenek a győri vizsgabiztosok?

Csak arra megy az egész, hogy megbuktassanak és többet fizess?

Hány óra után vizsgáztatok?

2016. febr. 22. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz nem Győrben vizsgáztam, hanem Budapesten, de gondolom válaszolok, mivel vidéken alapvetően sokkal könnyebb a vizsgázás (ingerszegényebb a környezet). Egyáltalán nem kell úgy vezetni, mintha 20 éve lenne jogosítványod, abból semmi baj nem lesz, ha benned van még a kezdő vezetőkre jellemző bizonytalanság. Alapvetően a vizsgabiztosok sem arra mennek, hogy minél több embert megbuktassanak (bár ez vidéken jellemzőbb), másrészt ha szabálykövetően vezetsz, akkor nem lesz mibe belekötniük. Én 34 óra után tettem sikeres vizsgát, erre részben a gyakorlat, részben a kötelező 580 km miatt volt szükség.
2016. febr. 22. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyorben vizsgaztam tavaly nyaron. Szigoruak a vizsgabiztosok az teny, de a vizsga elejen is elmondta, hogy o nem var tobbet csak biztonsagos vezetest. Elsore sikerult a forgalmi, 38 orat vettem.

Ja igen, az arkad korforgalmat elozo nap nezd meg, hogy biztos tudd hova kell majd besorolnod :D

2016. febr. 23. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. márc. 2. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd ird le hogy sikerult.
2016. márc. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!