Mi lehet az oka hogy s51-es Simsonomon egyre kissebbre kell csökkenteni a gyertyahézagot?
Figyelt kérdés
Eleinte nem volt szikra ezért trafót gyertyát gyertyakábelt/pipát cseréltem, ezek utan hibatlanul működött de miután mentem vele pár kilométert megint nem indult és innentől kezdve volt ez a folyamatos gyertyahézag szűkítés es mostanra már egyáltalan nem akar be indulni új gyertyával sem pedig a gyujtas is jol be van allitva és a szikra is jonak tűnik.2016. febr. 21. 23:35
11/11 anonim válasza:
TC szintű szintetikus olaj kell és nem kormolodik le a kipuf se!
Nekem indult 0,6 tal igaz denso gyertyák.
0,6tal akkor nem indult ha ici picit is magasabb benzinszint és rossz alapjárati co csavar állás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!