Lamborghini Gallardo vagy Nissan GTR?
Másképp fogalmazva ésszerűség vagy presztízs. A Nissan olcsóbb, és bizony legalább olyan gyors mint a Gallardo (attól függően persze, melyik GT-R és melyik Gallardo vetekszik, mindkettőnek vannak variánsai).
Én, ha lenne annyi pénzem, a Gallardo mellett döntenék.
Egyébként meg egyik sem. Ferrarit vennék.
Egyértelmű hogy a gtr. Nem hozzáértők nyilvan jobban megfordulnak egy lambo után, de aki tudja mi jön vele szembe, hát annak igazi kuriózum. Több gallardot láttam mar mint gtr-t. A gtr gyorsabb is egyébként. Ha murciélago lenne én akkor is elgondolkoznék ( mondjuk akkor azért a lambot valasztanám)
M5 menjél már :D remélem ez csak vicc volt. Ezekhez képest egy lada.
Szép és gyors a GTR is, de valahogy mégis más egy Lambo.
GTR inkább tűnik egy újgazdag hülyegyerek játékszerének, és sokkal átlagosabb a külseje, míg egy Lamborghini után mindenki megfordul, és azt sugallja hogy te is azok közé tartozol akik végtelen pénz cheat kóddal élik az életet :D
Bár én ha választhatnék akkor inkább Porsche vagy Mustang szinten gondolkoznék. A Porsche után is megfordulnak, és elég elegáns kis formája van. Egy Mustang szintén kiemelkedik a tömegből, már a hangjával is, és simán használhatnám közúton.
Meglepő lett volna ha egy szánalmas bééjemvés nem fröcsög ide is valamit... nemhiába, hozzák a formájukat.
Design alapján Lamborghini-t különlegesebbnek tartom de műszaki szempontból a GTR sokkal magasabb szintet képvisel.
Mindent összevetve a Gallardo-ra esne a választásom, mert létezik belőle cabrio kivitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!