Miért vannak így túlárazva a használt autók?
Figyelt kérdés
10-16 éves kocsikat raknak fel magánemberek 400-500 ezerért,még ráadást csomóra költeni is kell. Átírással mindennel együtt 600-700 között áll meg a 15 éves autó. Szerintetek nincs irreálisan fent a használt kocsik ára?2016. febr. 20. 10:50
11/21 anonim válasza:
Értem már, baj van a felfogásoddal.
12/21 A kérdező kommentje:
Hogyne,akkor rohanj és vedd a sok hulladékot meg fél millákért.. Van egy niva,11,5 milla,nem kell?
2016. febr. 20. 18:49
13/21 A kérdező kommentje:
Pl ezen az 1,2 es kisautón mi van ami ennyit megérne? [link]
2016. febr. 20. 18:59
14/21 anonim válasza:
Nem is vészes az ára. Láttam már lepukkantabb Corsát drágábbért.
15/21 A kérdező kommentje:
Zseniális :D
2016. febr. 20. 21:36
16/21 anonim válasza:
Ha az autó paraméterei megfelelőek és a gazdája szereti akkor rendben kell tartani és nem a kort nézni....
17/21 anonim válasza:
Szerintem is van egy pici túlárazás az autóknál, ennek az egyik oka, hogy nálunk van ez a regisztrációs adónak csúfolt hülyeség. E miatt kicsit torzulnak a piaci árak.
Amúgy ajánlom figyelmedbe Alfred Marshall munkásságát, főleg a kereslet-kínálat függvényt ( Marshall-kereszt ), részletes és kielégítő választ fog adni a kérdésedre.
18/21 anonim válasza:
Öreg autóra minek költeni? Ha komolyan így gondolod, akkor szánj 2 perc 21 másodpercet az életedből erre a videóra és utána írd le, hogy még mindig így gondolod-e. A legfiatalabb E39-es is 2003-as.
19/21 anonim válasza:
20/21 A kérdező kommentje:
Te okleveles gyökér! És ha van egy 25 éves daewo tico kirohadva ami kb jelenleg és 70 ezret , vagy egy 90 es swift,akkor költsek rá 300 ezret minthogy vegyek egy olyat ennyiért ami fiatalabb és egyben van? Nem állandóan szaros bmw kell jönni,tudod,magyar átlagfizetések...
2016. febr. 21. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!