Mit tudok csinálni a berohadt fékemmel?
Lehet, hogy én vagyok csak bizalmatlan, de a "sajna nem volt benne akksi" válaszodból azt éreztem, hogy ha lett volna biztos gurulsz egy kört.
Akkor azt, meg sem merem kérdezni, hogy vitted az autó haza, ha nem volt benne akkumulátor és csak az elmúlt napokban tudtad gurulóképes állapotba "mozgatni"?
Némi ellentmondást érzek.......... ;)
Jogos a gondolat...
Az akksi csak némi előnyt jelentett volna, ha egyáltalán működik...
Én Pesten lakom, az autó pedig az elhunyt házánál van Óbudán, aki rokonom, magyarul nem itthon van az autó!
Remélem, hogy mindenki megnyugodott, de nem tudom minek magyarázkodok nektek...
Nem kell akkora nagy feneket keríteni a dolognak!
Én sok autót vettem,amelyek éveket álltak,és magam állítottam forgalomba.
A fékek fogó állapotban maradva rározsdásodtak a tárcsára,vagy dobra,es összetapadt.Ha használod,előtte vasalni kell(Gurul-fékez,gurul fékez egy darabig,míg kattog fékezéskor.)
Mivel elvileg víz nem juthatott a motorba,váltóba,új aksival hamar be fog indulni.
Egerek könnyen bejuthattak a szellőzésen keresztül.Ragasztóval-dióbéllel a közepén -kiszedegetheted őket.Mérget NE HASZNÁLJ,mert a döglött egérek iszonyatos bűzt okoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!