Mit tudok csinálni a berohadt fékemmel?
" nem állt túl sokat az autó (2 évet max)Amúgy ilyenkor még milyen hibák jönnek ki egy autón?"
Szóval neked a 2 év nem sok...
Beindítva sem volt soha ez idő alatt?
A fék ugye bizonyítottan beragadt, ki kell deríteni a hiba pontos okát.
A motorban az olaj is fekete sziruppá sűrűsödhetett (nem biztos, de lehet), a műanyag, gumi alkatrészek, szimeringek elöregedhetnek, repedhetnek, rosszul tömítenek.
i
Köszönöm a válaszokat!
Azért írtam, hogy nem állt TÚL sokat.
Nem 20évet állt. Az én motorom tizen X évet állt, és csak minimális hibái voltak.
Végül is megmozgattam a kerekeket(kisebb-nagyobb erőlködéssel) és már gurul is. Egyenlőre nem akartam megpiszkálni a féket, de majd megfogjuk( amúgy a kéziféket behúztam és rendesen megfogták a hátsókat)
Köszönöm a válaszokat!
..megmozgattam a kerekeket és
már gurul is" Talán még az utcára is kimentél?
/valahogy nem bírok örülni a hírnek/
Sokkal jobb lenne, ha egy átvizsgált és megjavított, üzembiztos fékről írnál......
Úgy tűnik a lényeget nem sikerül (nem akarod?) felfogni.
Fogalmad sincs a Lada valós állapotáról, megmozgattad a kereket, és gurul... de biztonságos is?
A két év "rozsda tréning" miatt lehetnek más gondol is az autóval, át kellene nézni, nézetni, s amíg egy szakember nem mondja azt, hogy rendben van, gondolni sem kellene arra, hogy "gurul".
Gurulhat az szétrozsdált futóművel is, de meddig?
Álljunk meg egy pillanatra...
SENKI sem mondta, hogy ilyen állapotában akarom közúton használni ezt az autót (ha magánterületen használom, ahhoz senkinek semmi köze), nem tudom minek kellett ezt a témát felhozni. Azért akartam, hogy guruljanak a kerekei, hogy a trélerre könnyebben feljusson, aztán szakember kezei alá kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!