Benzines w124 es merciről vélemények?
Gusztustalanul rohadnak, vagyis nem latod de sok helyen full elrohad!!!!
Benzineseknek a befecsirendszerehez kevesen értenek.
Nekem a nagy kedvenc a 300-24v nem eszik kb. Tobbet a 220nal de nagyon megy!!!!
Ha találsz 24szelepes 3literest keress!
Köszönöm az 1. válaszát! Igen, tudom, hogy ha minőséget szeretnék, akkor 1 millió körül kell gondolkozni.
Várom a többiek véleményét is :)
Ahogy Steinberg mondja, nagy legenda övezi a W124-et, aztán akár milyen népítéletet olvasok róla, mindenki csak a sok pénzt öli bele, és állandóan valami baja van. Lemerek fogadni, hogy egy vele egyidős 100-as Audi mérföldekkel megbízhatóbb, csak akkor még az Audi nem volt a Merci szintjén, de legalább nem is láttam életemben még rozsdás 100-as Audit.
Ha mégis erre adod a fejed, akkor 220-as az egyik legjobb motor bele, a 3.0 sem rossz, de azért lehetnek már komoly gondok vele, jobb a 220-nál maradni szerintem.
100as nem csak furdobe martott volt? V8 v. A8 tol volt asszem alu.
de mind1 is, mert futóMure közelében sincs a w124 nek.
Ami w124 szinten mozog az az e34! Olcsóbb sportosabb, de szepsegre es futomure a w124 nekem jobb.
Mivel olcsón nem volt 24szelepes kézi w124 igy vanosos e34 tulaj lettem :-)
Sok sok sok mindenben olcsóbb a bmw rendberakasa, de ez se 2ft!!!!
Nem alumiínium, hanem galvanizált. De mindegy is hogy milyen, a lényeg hogy nem rozsdázik. De írtam is, hogy még nem volt olyan szinten mint a W124, viszont sokkal megbízhatóbb szerintem.
Ja és igen, az E34 jobb választás lenne.
M50 lehetőleg vanosos és 25i mert 20-25i egyformán eszik de ezerszer erősebb a 25i meg ott van sok egyéb( hűtőtt fék, erősebb hátsó segéd keret, csekkontrolos óracsoport, stb.)
Tehát magyarúl 1993-1995 520i v. 525i
Ha nincs vanosos akkor is M5, tehát 1990-1992.
93tól a vanosos alul nyomatékos és az aksi is ülés alá bekerült, meg sok mindenben jobb.
Dízeleket kerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!