Ha gyári 155/70r13 gumikat 175/70r13 -ra cserélem a Suzukin, átmehet műszakin?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 19:02
1/4 anonim válasza:
Átmegy, műszakin nem foglalkoznak a gumimérettel. Legyen meg mind a négy kerék, nagyjából hasonlítsanak egymásra és legyen minta a gumikon, ennyi elég.
2/4 A kérdező kommentje:
A 195/50r15 -öt már nem igazán vinném be. Mindenképpen szükséges ahhoz műbizonylat, hogy átmenjen? Rendőrök hogy viszonyulnak mostanában a nem váltóméretű kerekekhez?
2016. febr. 17. 19:39
3/4 Gábor t válasza:
Szia.A kérdésedben le írt váltóméret nem jó , talán a /60
A rendőröket nem igazán érdekli , nekem ki lóg a gumi, váltó méretben jó, de a gyári hoz képest szélesebb, meg kérdezem a rendöröket, azt mondták, a nyomtávszélesítő szabálytalan, és ezért engem senki nem fog megbüntetni, meg kérdeztem egy autóklubbos vizsgabiztost , idézem "ÁÁÁ kamerák vannak!" tehát müszakin nem megy át. a leg nagyobb gyári méretem et45 185 széles, nálam et35 195. ezzel nem volt baja a rendőrnek, de műszakira nem mehetek ezekkel a kerekekkel , ha utánna olvasol azt irják , hogy csak gyári méretű lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából sem a 195/50R15 sem a 175/70R13 nem menne a sárvédőn kívül.
2016. febr. 18. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!