Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj? Szakértők...

Mi lehet a baj? Szakértők válaszát kérném.

Figyelt kérdés
Xsara picasso 1.8-am van és a következő a probléma: Menet közben elkezdett a motor "dadogni", mintha 1 vagy 2 henger nem menne,a kipufogó pedig durrog,mint ha utógyujtásos lenne...a teljesítmény visszaesett kb a negyedére,alig megy és folyamatosan durrog,kattog,alig értem haza...mi történhetett vele ilyen hírtelen?megoldás?javaslat?kérem az írjon,akinek értelmes hozzászólása van!köszönöm!
2010. márc. 30. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem gyertyákat kéne cserélni, mikor volt utoljára cserélve?

De igazából több mindentől is lehet! Lehet akár benzinpumpa, fojtószelep, rossz kompresszió vagy egyéb... Érdemes lenne megnézetni szerelővel, mi ellőt otthagyna valahol! (Az sem kizárt - ha utcán tárolod az autót - hogy egy egér vagy rágcsáló átharapott egy gumicsövet! Egyik ismerősöm járt így!)

2010. márc. 30. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
a hátsó dob el van válva a csőtől, van is hangja rendesen...de egy ideje így használom és ment rendesen.azt furcsállom, hogy egyik pillanatról a másikra jelentkezett a gond!
2010. márc. 30. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az 1.6-os BMW-mben rágta el egy nyest a kábeleket és ugyanezek voltak a tünetek.

Az egyik gyertyakábel volt elrágva nekem, azt beszigetelőszalagoztam aztán mentem a kocsival pár kört, és akkor kicsit ki kell huzatni hogy a gyertyáról leégjen a kosz, különben továbbra is ilyen rángatós-durrogós lesz.

Aztán nekem jó lett

2010. márc. 30. 20:17
 4/5 lodarazs ***** válasza:
Szerintem trafó, persze sok más dolog lehet...
2010. márc. 30. 20:26
 5/5 anonim válasza:
nem kizart dolog a rossz benzinminoseg sem!!!Hol mikor mennyit tankoltal?Valamint erdemes eloszor megnezni a gyertyakat.!!
2010. márc. 30. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!