Budwa kérdése:
Miért lehet az, hogy egy autó vizsgáztatva volt egy éven belül kétszer?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt megnéztem, hogy az autóba hány km-eket regisztráltak. Láttam, hogy regisztrálva volt 2014. 06 és 2015. 07-én is. Nem csak forgalmi vizsgakor regisztrálnak? De akkor miért volt egy éven belül még egyszer vizsgáztatva? A vizsga 2017 feburárjáig van rajta. Ebben tud valaki segíteni?2016. febr. 14. 12:14
1/12 anonim válasza:
Lehetséges, hogy azért, mert valami alakítva lett rajta. A leggyakoribb a vonóhorog.
2/12 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy tulajdonos változáskor és műszaki vizsgakor van km óra rögzítés...
2012.06
2014.06
2015.07
2015.08 a km órák rögzítése és 2017. 02ig van vizsga. Valószínűleg ott újra lett vizsgáztatva az autó, de miért? vonóhorog nincs rajta
2016. febr. 14. 12:39
3/12 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy megvette a kereskedő 2015.07ben és megvette az, aki most eladja 2015.08ban? De akkor a vizsga hogy van rajta 2017.02ig? És miért adhatja el ilyen hamar, alig 6 hónap múlva? Ezekre ha valaki tud valami érdekes és jó választ, akkor megköszönném.
2016. febr. 14. 12:42
4/12 anonim válasza:
Mi azért adtunk el egy autót fél év múlva, mert három ajtós volt, és elöre nem láttuk, hogy kisgyerekkel nem annyira jó nekünk, ezért utána egy ötajtósat vettünk helyette.
Az autó lényegében jó volt, semmi baj sem volt vele, csak a családi körülményeknek meg volt megfelelö.
5/12 A kérdező kommentje:
Ez egy nagy hodály 626os mazda. Ez nem hiszem, hogy most is ez lenne az ok.
2016. febr. 14. 12:50
6/12 anonim válasza:
LEhet, hoyg éppen az volt a gond, hoyg túl nagy. De amit írtam, az csak példa akart lenni, hogy nem kell au autónak hibásnak lennie, lehetséges, hoyg egyszerüen csak nem szerette a tulajdonos valamiért, nek nem volt kellöen kényelmes a használata.
7/12 anonim válasza:
Eredetiségvizsga alkalmával is rögzítik, erre pedig minden tulajdonosváltáskor szükség van.
10/12 A kérdező kommentje:
nem vettem meg, ez hasznaltauto.hu hirdetésen látszik a rendszám és a KEKKH rendszerén keresztül lett lekérdezve az autó adatai.
2016. febr. 14. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!