Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem használtan egy 2009-es...

Vettem használtan egy 2009-es Skoda Octaviát, most ment volna műszakira májusban, de ma ahogy átvettük mondták hogy le van vizsgáztatva, a pecsét is benne van tegnapi dátummal (? )

Figyelt kérdés
a kérdés az, hogy ez most ingyen volt? mert konkrétan külön ez nincs feltüntetve

2015. márc. 18. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Mennyivel egyszerűbb itt megkérdezni idegenektől , mit konkrétan aki intézte az egészet igaz..
2015. márc. 18. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Két eset lehetséges. Vagy benne volt az árban, csak a fickó elfelejtette megemlíteni, vagy olyan tré a kocsi, hogy inkább megcsináltatta feketén a papírt, nehogy visszavidd a vasat, mert nem ment át a vizsgán.
2015. márc. 18. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:
nem lehet ennem valahogy utánajárni a közlekedési hatóságnál?
2015. márc. 19. 08:15
 4/4 anonim válasza:
2009-es évjárat esetén, hacsak nem kerülték meg vele ötször a Földet (és ezt nem földúton tették, a kocsi rövid élete alatt zéró olajcserével), akkor kevés esélyt látok arra, hogy a kocsi műszaki állapotával gond legyen. Ha pedig a forgalmiban szerepel a pecsét, akkor mi a gond? Ha a kocsi műszaki állapota miatt aggódsz, akkor vidd el egy állapotfelmérésre, a legtöbb szervizben ez ingyenes (vidéken legalábbis). Viszont akárhogy is de tényleg az volna a leglogikusabb, ha bármilyen aggály esetén az eladót kérdeznéd, nyilván közelibb információval rendelkezik, mint itt bármelyikünk. Kérdezz rá, hogy hol vizsgáztatták le és mikor? A vizsgahely nyilvántartásában szerepelnie kell, ha ott járt a kocsi. Bár őszintén szólva nem teljesen értem, hogy a sok kérdőjel közül konkrétan melyik aggaszt?
2015. márc. 19. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!