HU4L kérdése:
Nem tudom a Wartburg 2013-ből. Létezik egyáltalán vagy csak kamu?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 21:41
11/12 anonim válasza:
Bevallom őszintén, hogy nem értek hozzá ennyire. Annyit tudok, hogy a blokk elméletileg ugyan az a 353-as blokk, ami a kocsiba is van. Az lett kiküldve, hogy a lehető legnagyobb hengerűrtartalmat hozzák ki belőle. Pár nap múlva kaptam egy e-mail, hogy mit kell alakítani, ilyen-olyan alkatrész kell hozzá, pár dolgot le kell gyártatni, őszíntén én ebből annyit értettem, hogy 1196 ccm lesz, meg a NiCaSi-l dolgot, mert annak idején az Aprilia-t is odaküldtük felújításra. Azt, hogy ők ezt hogy oldották meg, fogalmam nincs, a blokk úgy van a fa konténerbe, ahogy visszajött Torinóbol, nem volt használva
12/12 anonim válasza:
Létezik 2013-as Wartburg, illetve nem.
Az Opel készített egy prototípust, amit Wartburg néven akart piacra dobni. De mivel kevés volt rá az érdeklődés és a kelet európai nosztalgia kevés lett volna a világpiachoz, nem lett belőle sorozatgyártás.
Az az egy darab prototípus létezik, amivel az Opel a genfi autókiállításon bemutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!