Az Autókereskedők című műsorban mennyi megrendezett dolog van?
Nem találtam erre vonatkozó adatot, mindent amit leírok, csak én feltételezek.
Másodjára nézem a sorozat részeit, és úgy vélem, hogy mire odamegy Mike, már rég le van zsírozva az üzlet, az ár ki van alkudva, a kamera előtti alkudozás, meg csak a nézőknek szól.
Ugyan így, gondolom az autó hibáit is jól tudják, Ed a szerelő is pontosan tudja milyen kocsit kap, hiába lepődik meg mindig amikor Mike odaviszi.
Valójában a műsornak semmi értelme, mert amit Ed elmond, azt gyakorlatilag én is megtudnám csinálni az ő garázsában, azokkal a szerszámokkal, úgy adják be a műsort,hogy milyen könnyű akár otthon is meg lehet csinálni, közben neki ott egy modern komplett műhely.
Az első évad még egész jó volt, az tényleg a házilag történő szerelgetésről szólt, Mike még ment bontóba is alkatrészért, szerintem az volt az igazi.
Most meg egy megrendezett sorozat, akár Barátok közt is lehetne a neve.
Nyilván gondolom,hogy ha a valódi szerelést mutatnák be,azzal csak egy olyan szűk réteget fognának meg, hogy ne maradna fent a műsor, így kell a show, a színészkedés, a megrendezettség.
Ettől függetlenül nézhető sorozatnak tartom, nekem tetszik, de kíváncsi lennék ki mit vett még észre és mit tudna hozzászólni.
(bármit a műsorral kapcsolatban)
amíg volt discovery néztem, tetszett
szerintem minden frankó volt
egy autóvásárlás, felújítás, eladás hosszú procedúra
ezt kell egyórába belesűríteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!