Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Autókereskedők című műsorba...

Az Autókereskedők című műsorban mennyi megrendezett dolog van?

Figyelt kérdés

Nem találtam erre vonatkozó adatot, mindent amit leírok, csak én feltételezek.

Másodjára nézem a sorozat részeit, és úgy vélem, hogy mire odamegy Mike, már rég le van zsírozva az üzlet, az ár ki van alkudva, a kamera előtti alkudozás, meg csak a nézőknek szól.

Ugyan így, gondolom az autó hibáit is jól tudják, Ed a szerelő is pontosan tudja milyen kocsit kap, hiába lepődik meg mindig amikor Mike odaviszi.

Valójában a műsornak semmi értelme, mert amit Ed elmond, azt gyakorlatilag én is megtudnám csinálni az ő garázsában, azokkal a szerszámokkal, úgy adják be a műsort,hogy milyen könnyű akár otthon is meg lehet csinálni, közben neki ott egy modern komplett műhely.

Az első évad még egész jó volt, az tényleg a házilag történő szerelgetésről szólt, Mike még ment bontóba is alkatrészért, szerintem az volt az igazi.

Most meg egy megrendezett sorozat, akár Barátok közt is lehetne a neve.

Nyilván gondolom,hogy ha a valódi szerelést mutatnák be,azzal csak egy olyan szűk réteget fognának meg, hogy ne maradna fent a műsor, így kell a show, a színészkedés, a megrendezettség.

Ettől függetlenül nézhető sorozatnak tartom, nekem tetszik, de kíváncsi lennék ki mit vett még észre és mit tudna hozzászólni.

(bármit a műsorral kapcsolatban)

2016. febr. 13. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Na akkor sorban:

A vétel biztos, hogy meg van rendezve, tekintve, hogy a legtöbb ember biztos, hogy nem úgy viselkedne a kamera előtt elsőre ahogy, főleg ha csak odaállítanának kamerával, hogy akkor ezt most felveszik. Egyértelmű, hogy ez a része is meg van tervezve.

Edd is biztos, hogy tudja, hogy milyen autót fog vinni Mike, sőt a hibáiról is biztos, hogy tud előre, Mike nem venne meg úgy semmit, hogy előtte nem beszélik le, hogy vajon mekkora költség lenne megjavítani, nem fog semmi olyat vinni amivel biztos, hogy buknak.

Mellesleg viszont Edd valóban is autószerelő, ez csak jó pénz és reklám a saját márkájának ( Grease Junkie, érdemes a pólóit nézni például ), a műhelye itt van:

[link]

Mike a való életben is autókereskedéssel foglalkozik, a műsor szintén egy kis bevétel neki is és reklám ha úgy vesszük.

[link]

Ez meg a kereskedése.

Szóval röviden persze, hogy sok minden megrendezett, de mellé a lényeg, hogy tudják érdekesen tálalni, de mellé nem teljesen színészkednek, valójában kereskednek-szerelnek.

2016. febr. 13. 15:39
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Az egész.

Én pár részt láttam, már az se tetszett, hogy fillérekért vettek veterán Porschét, amit aztán vagy 100 ezer forint plusszal adtak tovább.

Hát persze :D

Annyi pénzért Angliában egy autószerelő egy csavart nem húz meg, nem hogy komplett felújítás.

2016. febr. 13. 15:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Plusz vannak olyan hibák amikről nem nyilatkoznak a felújítás alatt. Pl a kék TVR-es részben az egyik pillanatról a másikra vadi új féktárcsák és féknyergek kerülnek az autóra, de a költségvetésben nem szerepel. Nagyon sok ilyen apróság felfedezhető kb az epizódok felében.

Ha azt nézzük hogy ők pénzt akarnak keresni a felújítással, akkor bizonyos dolgokat el kell sumákolniuk hogy működjön a dolog. Viszont becsületükre váljon hogy szart nem adnak ki a kezükből.

2016. febr. 13. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Nos, ha belegondolsz: Ez a műsor lemegy több országban is, amitől mind-mind reklámbevételeket kapnak, ez vándorol a Discovery-hez vagy a csatorna tulajdonos cégéhez, onnan pedig azért szép summa megy Edd-nek és Mike-nak is.

Az, hogy mellékesen van pár egy kevés hasznuk is az autók eladásán az már a kettőjük dolgok, azt tesznek vele amit akarnak, nem abból tartják fenn magukat.

[link]

Bár van egy érdekes rész is:

Profit: 206,985 és nem forint, hanem font, ezt akárhogy is nézem bő 80 millió forint... igaz ezt 2003 óta szedték össze nyereségként, de akkor sem rossz, évi 6,15 misi, még ha feleztek is átlag évente bő 3 misi nyereség, már a műsorért kapott összegek mellett, ami valószínű, hogy ennél jóval több.

2016. febr. 13. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:

A műsorba az adás meg a vétel megvan rendezve előre, pontosabban az amit a képernyőn látunk belőle nyilván. Ha megvásárolnak egy autót előtte lecsekkolják meg minden, aztán egyeztetnek az eladóval hogy akar-e kamerák előtt szerepelni aztán felvételnél megjátsszák a dolgokat stb.. és ennyi.

Eladásnál meg szintén hasonló van, lerendezik az üzletet kamerákon kívül ezt majdnem minden részben mondják hogy az érdeklődő megnézte és már ki is próbálta a kocsit a többi amit utána látunk már csak le lett vajazva hogy picit játsszák el a dolgokat a műsor kedvért ezt egy olyan ember aki szemfülesebb észreveszi. Meg ugye az érdeklődő képébe se tolhatják a kamerát egyik percről a másikra előtte megbeszélik vele hogy akar-e szerepelni vagy sem stb... stb... Volt egy műsor ahol Mike mondta hogy eladta az autót ennyiért meg ennyiért de a vevő nem akart kamerák elé állni és ezt ő nekik tiszteletben kell tartaniuk. Valahol meg olvastam hogy sokszor van ilyen és akkor előtte egy másik emberrel megrendezik a bizniszt mint ha ő vette volna meg utána oda adják annak aki valójában megvette az autót és ennyi.

Az ottani árak meg szerelési dolgok valósak mert ugye lényege a műsornak a dolog, de ott ugye a cég aki az egész műsort készíti biztosít keretet mindenre tehát ők a szereplők, jóval többet keresnek mint amit a képernyőn látni, nem beszélve a TV szereplésért. Volt egy olyan rész ahol Edd vásárolta meg azt a lakóautót amit ő csinált meg, azt állítólag poén kedvéért rendezték meg így mert nem bírták eladni hosszú ideig, és ugye azzal a résszel valahogy el kellett készüljenek így a poén kedvéért ezt játszották el. Hogy ennek is mi a valóság alapja úgy sem tudjuk meg, én is egy fórumon olvastam erről és még logikusnak is találom ezt a verziót.

2016. febr. 13. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésed szóról szóra a válasz is.

Nagyon lepukkant a sorozat, és mintha 80 alatti IQ-ra mérnék a nézőt...

Aki nem ért hozzá, annak élmény, aki szakember, annak tökönszúrás....

2016. febr. 13. 16:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a szórakoztatás a cél... biztos minden TV-néző autószerelő. :D

Mért kell ezt túlbonyolítani.

Mellesleg aki tud hozzon létre jobbat szerintem. :)

2016. febr. 13. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen minden meg van rendezve, a műsor célja inkább a szórakoztatás, meg azért sok érdekes dolgot lehet tanulni belőle bizonyos tipusokról, sok trükköt is láttam benne, de ennyi.
2016. febr. 13. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Mért, gondolod például egy akciófilm, amit a tévében látsz teljesen spontán improvizáció? :D

Ez is meg van rendezve, de szerintem nincs ezzel semmi baj. Ez egy szórakoztató műsor, nem valóságshow. :)

2016. febr. 14. 08:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen azt hittem, sőt még azt i,hogy élőben megy, és azt sem értem,hogy az amerikai meg angol színészek hogy beszélik ilyen jól a nyelvet :)

(nem tudom honnét jött ez a buta akciófilmes feltételezés, körülbelül köze nincs a kérdéshez)

2016. febr. 14. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!