Mi a véleményetek a Ford Fiesta autóról?
Figyelt kérdés
Benzines, 2007-8 körüli kiadás, amelyiknek a lámpályában van egy kis "buborék". 1.4 vagy 1.6. Nem száguldozni használnám. Jó autó, megéri az árát? 800-900 ezer Ft garantált 90ezer km, nem túlhajtott autó. Negatívum és Pozitivum is jöhet.2016. febr. 12. 15:08
1/5 anonim válasza:
Jó autó, belül sokkal nagyobb mint gondolnád, viszonylag magas üléshelyzet, masszív szerkezet, remek futómű. Hogy ennyi pénzért ez-e a legjobb választás, az már egyéni ízlés dolga. Mindenesetre a kategóriában az egyik legjobb és legtágasabb. Ha ismert az előélete, mindenképpen megéri.
2/5 anonim válasza:
Ismerosi korben 2 ilyen van. Megbizhatosagukrol nem hallottam rosszat viszont en meg se vezetokent, se anyosulesben, se hatul nem ultem kenyelmesen Fiestaban.
3/5 A kérdező kommentje:
2. autò lenne. Köszi
2016. febr. 13. 11:07
4/5 anonim válasza:
Én hónaljban kicsit szűknek találom, de amúgy nem tudnék róla rosszat mondani. Vedd meg.
5/5 anonim válasza:
Nekem ilyen van, 1.4es, 1.9 pbtdi-s passatot lazán lekörözi :D amúgy 10 év után lett inyektortisztítózva, meglepő, hogy mennyire keveset költöttem rá, szinte semmit, gumi, egyszer az önindítót újíttattam fel 15 ezerért, meg lengéscsillapító, szűrő plusz gyertyák :) na ezt überelje valaki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!