Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlásnál mennyi ideig...

Autóvásárlásnál mennyi ideig kerested a megfelelő autót?

Figyelt kérdés
Meg voltál elégedve a vétellel?
2016. febr. 11. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem is keresem, hanem jön valami alkalmi vétel, vagy bogarászok a hahu-n és megcsípek valamit. Szereztem már ingyen is autót :) A legutóbbi eléggé lepukkant volt, először nem tűnt jó vételnek, de mostanra már helyreraktam úgy, hogy sokért nem adnám :)
2016. febr. 11. 23:44
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Amíg meg nem találom.
2016. febr. 11. 23:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hét alatt megvolt. Mondjuk ismert típus, nem egyedi darab
2016. febr. 12. 06:58
 4/11 Tomcatters ***** válasza:
100%
En ugye mindig néztem /nézem a totalcart ... és ott néztem ki magamnak anno az egyik műsorban :D
2016. febr. 12. 08:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt amikor 2-3 hétig is keresgéltem, de legutóbb csak véletlenül találtam egy nekem tetszőt, és másnap megvettem.
2016. febr. 12. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha kerestem, akkor biztos, hogy nem volt megfelelő...aztán abbahagytam, és egyszercsak belefutottam egy jó vételbe..

szerencse kérdése..

Használt autónál mindig akad valami, amit meg lehet morogni...

2016. febr. 12. 08:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt hogy egy hónapig, úgy hogy minden nap a netet bújtam és minden ismerősömet mozgósítottam, hogyha tudnak valamit, szóljanak (egy konkrét típust kerestem). Meg is lett az autó, jó drágán, mégsem volt olyan jó, ahhoz képest hogy mennyit kerestem és mennyit adtam érte, voltak vele problémák.

Ehhez képest volt, hogy sétáltam a városban, láttam az út szélén egy eladó autót, hirtelen megtetszett. Nem is nagyon érdekelt, mert nem is gondolkoztam autóvásárláson, de azért leírtam a tel. számot. Nem ment ki az autó a fejemből, este felhívtam, nagyon jó árat mondott a tulaj. Másnap este már nálam volt az autó, az eddigi legmegbízhatóbb és leghálásabb autóm volt. Úgyhogy nagy adag szerencse kell a kocsikhoz, ezt már rég tudom.

2016. febr. 12. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lassan másfél éve keresem a megfelelőt és még mindig nem találtam meg.
2016. febr. 12. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
2-3 hónapig nézelődtem, amíg megtaláltam a tökéletest.
2016. febr. 12. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
1 hónapig. Sokat ki kellett lőni, aztán volt egy, amit megnéztem, de nem volt érdemes megvenni, meg nem is tetszett, aztán tovább bogarásztam, és végül egy olyan márkájú autót választottam ki, amit korábban nem is néztem. De meg vagyok vele elégedve. Érdemes rászánni szerintem az időt, egy jó autó évekig kiszolgál - ha vigyázol rá, és karban tartod.
2016. febr. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!