Autóvásárlásnál mennyi ideig kerested a megfelelő autót?
Ha kerestem, akkor biztos, hogy nem volt megfelelő...aztán abbahagytam, és egyszercsak belefutottam egy jó vételbe..
szerencse kérdése..
Használt autónál mindig akad valami, amit meg lehet morogni...
Volt hogy egy hónapig, úgy hogy minden nap a netet bújtam és minden ismerősömet mozgósítottam, hogyha tudnak valamit, szóljanak (egy konkrét típust kerestem). Meg is lett az autó, jó drágán, mégsem volt olyan jó, ahhoz képest hogy mennyit kerestem és mennyit adtam érte, voltak vele problémák.
Ehhez képest volt, hogy sétáltam a városban, láttam az út szélén egy eladó autót, hirtelen megtetszett. Nem is nagyon érdekelt, mert nem is gondolkoztam autóvásárláson, de azért leírtam a tel. számot. Nem ment ki az autó a fejemből, este felhívtam, nagyon jó árat mondott a tulaj. Másnap este már nálam volt az autó, az eddigi legmegbízhatóbb és leghálásabb autóm volt. Úgyhogy nagy adag szerencse kell a kocsikhoz, ezt már rég tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!