Milyen autót ajánlanátok kezdő jogsival?
A Lada örök és elpusztíthatatlan.
Aztán komolyabbra fordítva a szót Francia / Olasz autókat hacsak lehet kerüld el, a VW-kkel együtt.
Amivel érdemes lehet kezdeni az egy régebbi Opelcorsa, Illetve Suzukin kívül az összes Japán kocsi.
köbcentiből 1600 fölé nemenny.
3al elöbbi vagyok, a lényeg az annyi, hogy ne arra menny, hogy jaj de jó, kisebb, kisebb, mégkisebb, mert ha utánna egyszer beülsz egy autóba az első sarkon, vagy parkolásnál rommátöröd. Nekem 6 éves tapasztalattal 2 napba telt teljesen hozzászokni a Corolla kombimhoz, úgy hogy elötte vezettem már Wagonr+-t Ladaszamarát, Opel Astra Classicot, simát és kombit, corsát, és Hiachy-t. Ugyhogy én mindenképpen aztjavaslom, hogy egy teljesen normálisméretű kocsival kezdjm amit nemnyomnak ki az autó gyártok a gyártásután mert anyajegynek hiszik.
Szóval egy Astra méretű kocsi simán megfelel.
De továbbra is aztmondom, hacsak teheted, és ha hosszútávra akarsz tervezni, akkor egy Japán kocsit nézz.
1,4-1,6 környékén. köbcm re mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!