Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok...

Milyen autót ajánlanátok kezdő jogsival?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat:)
2010. márc. 30. 10:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 31. 11:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Olcsón megvehető használtat, de nagyon üzembiztosat!!! (kevés km, szervizkönyv, leinformálható előélet)Hiszen egy kezdő sofőr mekkora pánikba tud esni, ha még valami baja is lesz a kocsinak. Az sem árt, ha nagyon gyakori fajta, amit könnyű és olcsó szervizelni. Én nem feltétlenül a kisautókat preferálom, mert ne adja nádvágó, valami hülyeséget csinál a "mazsola", akkor nagyobb veszélynek van kitéve egy kis pléhdobozban, mint valami nagyobban.
2010. márc. 31. 17:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Ami jól bírja a gyűrődést!Meg a horpadást!
2010. márc. 31. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:

A Lada örök és elpusztíthatatlan.

Aztán komolyabbra fordítva a szót Francia / Olasz autókat hacsak lehet kerüld el, a VW-kkel együtt.

Amivel érdemes lehet kezdeni az egy régebbi Opelcorsa, Illetve Suzukin kívül az összes Japán kocsi.

köbcentiből 1600 fölé nemenny.

2010. ápr. 1. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:
T72-est. Rajtad múlik hogyan bízol magadban. Tévhit, hogy van autó, amin el lehet kezdeni megismerni a vezetés élményét, fogását, tulajdonságát. Versenyző vagyok. Érezd a jármű mozgását, a tárgyak közelségét, hogy még biztonságosan elhaladj melletük. És a legfontosabb tartsd be a közlekedési szabájokat. Érzék kell hozzá mint a jó szexhez.
2010. ápr. 1. 21:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy 89-es Opel Vectra A volt. Már azóta le kellett cserélnem sajnos, de még máig is nosztalgiával emlékszem vissza rá! :)
2010. ápr. 6. 01:59
 17/19 anonim ***** válasza:

3al elöbbi vagyok, a lényeg az annyi, hogy ne arra menny, hogy jaj de jó, kisebb, kisebb, mégkisebb, mert ha utánna egyszer beülsz egy autóba az első sarkon, vagy parkolásnál rommátöröd. Nekem 6 éves tapasztalattal 2 napba telt teljesen hozzászokni a Corolla kombimhoz, úgy hogy elötte vezettem már Wagonr+-t Ladaszamarát, Opel Astra Classicot, simát és kombit, corsát, és Hiachy-t. Ugyhogy én mindenképpen aztjavaslom, hogy egy teljesen normálisméretű kocsival kezdjm amit nemnyomnak ki az autó gyártok a gyártásután mert anyajegynek hiszik.

Szóval egy Astra méretű kocsi simán megfelel.

De továbbra is aztmondom, hacsak teheted, és ha hosszútávra akarsz tervezni, akkor egy Japán kocsit nézz.

1,4-1,6 környékén. köbcm re mondom.

2010. ápr. 6. 18:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy 69-es Dodge Charger szerintem megfelel.
2010. ápr. 25. 02:02
 19/19 Faxmalac válasza:
Mercedes SLR McLaren tökéletes tanulóautó. Olcsó és a kis erőtartalék miatt nem igen okoz meglepetést...
2011. máj. 17. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!