Mivel a km/h-k csalnak az autókban akkor ha 130-al megyek autópályán az valójában mennyi?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 22:22
11/19 anonim válasza:
Nekem a Skoda Fabiám, ami 4 éves amikor 130-at mutat, akkor kb 123-mal megy valójában. Tapasztalatom, amivel utaztam új autóval, szinte mind csal, méghozzá többet mutat. pontosan mérő autóval még nem találkoztam.
12/19 anonim válasza:
te drága gumis! a gyári abronccsal is 10%-ot csal. de lehet a GPS a rossz :)
13/19 anonim válasza:
Engem is érdekelne, kedves gumis, hogy honnan tudod ezt, mert gondolom, nincs lézerszemed a sebességméréshez...
14/19 anonim válasza:
ezen már énis gondolkodtam, mer uazzal a gps-el mindig többet mérek mint amit a km-óra mutat, több autónál is, meg motornál is
15/19 anonim válasza:
Én a kocsimat 2 GPS-szel is bemértem egyszerre, minden sebességtartományban 4 km/ó volt az eltérés. Tehát 130=126, legalábbis nálam
16/19 anonim válasza:
BMW is 4 körül csal (1989 E30)
17/19 anonim válasza:
Kedves Gumis!
Autópályán fotóztak, gyári gumival, gyári VW Jettával, és majd be voltam sz@rva, hogy küldik a csekket.
141 km/ó volt a mutatón, és 132 volt a trafin, amit egy ismerősöm megnézetett. Nyilván nem is volt következmény.
Egy gyári gumis autós.
18/19 anonim válasza:
Kb. annyi az eltérés normál esetben, mint amennyi a 60 mérföld / óra és a 100 km / óra között /persze lehet, hogy nincs összefüggés/: ~ 4 (%). A km számláló ellenben pontos, állítólag.
Én más kerékmérettel a gps-el szinkron értéket látok.
19/19 anonim válasza:
Kedves barátaim!
tapasztalatból mondom és könnyen lehet hogy a ti GPS-etek rosz..
nem GPS-sel kell mérni ha nem padon az a valami nem a műhold....
ha a gyárinak megfelelő gumiméretet használtok, nem lefutott 1 mm -est akkor pontos lesz az órátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!