Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Projektauto tanacsok?

Projektauto tanacsok?

Figyelt kérdés
Udv! Nyaron neki szeretnek allni az elso projektautomnak. Esdig meg gyakorlatilag nem szereltem, slde ebben tanulok egyetemen, mast szereltem mar, es segitsegem is lenne benne, szoval megtanulni szerelni lenne a fo irany, es egy autot feltamasztani. Utana azt hasznalnam, esetleg eladnam, szoval mindenkepp papiros kell. Mit tudnatok ajanlani, ami egyszeru technika, ot korban van, es hatul kapar? (105, 120, 2101,05,07, ezekhez hasonlora gondoltam, akar ezek kozul is) koszi elore is: egy lelkes ujonc

2016. febr. 6. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

2101 jó választás lehet. Magyar nyelven is annyi infót találsz hozzá (cikkek, videók, fórumok) hogy hónapok alatt sem biztos, hogy a végére érnél, oroszul ennek meg a tízszeresét.

Nem egy bonyolult gépezet, tanulni teljesen jó, sőt még utána is. (Én két éve ismerkedtem meg közelről az elsővel. A fő cél az volt, hogy utcai körülmények között ki kell hozni nagyobb teljesítmény a motorból, plusz úgy átalakítani a futóművet, hogy még tűrhetően kényelmes legyen, viszont a kanyarsebesség jócskán megnőjön. Ez össze is jött, persze ez annak volt köszönhető, hogy előtte fél évig elolvastam róla mindent ami volt, plusz pár tíz órányi szerelős videót megnéztem.)

2016. febr. 6. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
En jelenleg a skodaval csinalom ugyanezt, lassan az osszes irast elolvastam a 120-ashoz, es ott is vannak ilyen dolgok. Meg gondolkozom, hogy mi legyen, ugy, hogy kb 50-60at szanok az alapra, plusz az atiras, eredet, kotelezo, ugy mennyire szamitsak? Ez kb szaz, hogy itthon alljon a garazsban, ha en magam szerelem, mennyire szamitsak? Koszi
2016. febr. 7. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:

50-60 ezerből lehet ilyen autót venni, csak enyhén szólva is sz@r állapotban lesz. Ha fontos az, hogy jó állapotban legyen a kaszni, akkor minimum mégegyszer ennyit rá kell költeni.

Hogy mennyibe fog fájni a szerelés, az határozza meg, hogy mit akarsz vele kezdeni. Csak simán kicserélni mindent rajta gyári alkatrészekre, vagy esetleg jobbá tenni mint gyárilag? Értelemszerűen a második opció drágább.

2016. febr. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!