Projektauto tanacsok?
2101 jó választás lehet. Magyar nyelven is annyi infót találsz hozzá (cikkek, videók, fórumok) hogy hónapok alatt sem biztos, hogy a végére érnél, oroszul ennek meg a tízszeresét.
Nem egy bonyolult gépezet, tanulni teljesen jó, sőt még utána is. (Én két éve ismerkedtem meg közelről az elsővel. A fő cél az volt, hogy utcai körülmények között ki kell hozni nagyobb teljesítmény a motorból, plusz úgy átalakítani a futóművet, hogy még tűrhetően kényelmes legyen, viszont a kanyarsebesség jócskán megnőjön. Ez össze is jött, persze ez annak volt köszönhető, hogy előtte fél évig elolvastam róla mindent ami volt, plusz pár tíz órányi szerelős videót megnéztem.)
50-60 ezerből lehet ilyen autót venni, csak enyhén szólva is sz@r állapotban lesz. Ha fontos az, hogy jó állapotban legyen a kaszni, akkor minimum mégegyszer ennyit rá kell költeni.
Hogy mennyibe fog fájni a szerelés, az határozza meg, hogy mit akarsz vele kezdeni. Csak simán kicserélni mindent rajta gyári alkatrészekre, vagy esetleg jobbá tenni mint gyárilag? Értelemszerűen a második opció drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!