Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonon miért szaggat a gyújtás?

Simsonon miért szaggat a gyújtás?

Figyelt kérdés
Megszakítós gyújtás van rajta. Hidegen és melegen is egyaránt kihagy a gyújtás és mostmár egyre sűrűbben csinálja. Alapjáraton se jár sokáig ezmiatt és gyorsúlni is alig lehet vele. Kiskondi lehet, megszakító vagy a gyújtástekercs?
2016. febr. 6. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindegyik.
2016. febr. 6. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
kondi! én vettem olyan kondít amivel el se tudtam indulni mert lefulladt csak alapjárat volt
2016. febr. 7. 12:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kondi, de mostmár lecserélem valami jeladósra gyújtásra, mert ez egy nagyrakás szar!
2016. febr. 7. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Végre egy értelmes ötlet.
2016. febr. 7. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem már volt tirisztoros elbas zodik benne valami azt megbas zhatod nekem volt szikra mégse indult bárhogy állítottam rajta mióta megszakítós azóta normálisan megy ne balfas zoskodj
2016. febr. 7. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy pl. a japánok miért "balf.szoskodnak" a jeladós gyújtásokkal, csak úgy a 70-es évek óta kb. Normális alkatrész kell, nem ilyen tyúkszar alól kapart hulladék és precízen be kell állítani egyszer. Azután az életben nem kell hozzányúlni.
2016. febr. 7. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
édes fiam egyél lekváros palacsintát! ki mondta hogy sz ar a jeladós? az egész simson egy faékkel egyenlő szinte mit nem lehet rajta érteni? mi hogy működik? aki nem tudja beállítani a gyújtását az vegyen robogót...
2016. febr. 9. 18:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Nyugi van! Nemsokára rajta lesz egy Ducati Energia gyújtás. :D
2016. febr. 9. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni hogy nekem jött-e esetleg ez a rendkívül értelmes hozzászólás, de ha igen, akkor köszönöm nem kérek ebből az egyetemi szintű tananyagból.
2016. febr. 10. 16:18
 10/10 anonim válasza:
Nekem az alaplapnál ki volt repedve a gyujtásszál szigetelése.
2023. nov. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!