Simsonon miért szaggat a gyújtás?
Figyelt kérdés
Megszakítós gyújtás van rajta. Hidegen és melegen is egyaránt kihagy a gyújtás és mostmár egyre sűrűbben csinálja. Alapjáraton se jár sokáig ezmiatt és gyorsúlni is alig lehet vele. Kiskondi lehet, megszakító vagy a gyújtástekercs?2016. febr. 6. 18:11
2/10 anonim válasza:
kondi! én vettem olyan kondít amivel el se tudtam indulni mert lefulladt csak alapjárat volt
3/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kondi, de mostmár lecserélem valami jeladósra gyújtásra, mert ez egy nagyrakás szar!
2016. febr. 7. 16:11
5/10 anonim válasza:
nekem már volt tirisztoros elbas zodik benne valami azt megbas zhatod nekem volt szikra mégse indult bárhogy állítottam rajta mióta megszakítós azóta normálisan megy ne balfas zoskodj
6/10 anonim válasza:
Nem is értem, hogy pl. a japánok miért "balf.szoskodnak" a jeladós gyújtásokkal, csak úgy a 70-es évek óta kb. Normális alkatrész kell, nem ilyen tyúkszar alól kapart hulladék és precízen be kell állítani egyszer. Azután az életben nem kell hozzányúlni.
7/10 anonim válasza:
édes fiam egyél lekváros palacsintát! ki mondta hogy sz ar a jeladós? az egész simson egy faékkel egyenlő szinte mit nem lehet rajta érteni? mi hogy működik? aki nem tudja beállítani a gyújtását az vegyen robogót...
8/10 A kérdező kommentje:
Nyugi van! Nemsokára rajta lesz egy Ducati Energia gyújtás. :D
2016. febr. 9. 21:46
9/10 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni hogy nekem jött-e esetleg ez a rendkívül értelmes hozzászólás, de ha igen, akkor köszönöm nem kérek ebből az egyetemi szintű tananyagból.
10/10 anonim válasza:
Nekem az alaplapnál ki volt repedve a gyujtásszál szigetelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!