Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmwvel vagy ladával nehezebb...

Bmwvel vagy ladával nehezebb elindulni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Azért támpontokat adhatnál?

BMW X6 vs. 2100-as kocka LADA vagy mit mivel kell összehasonlítani?

2016. febr. 5. 20:28
 2/9 A kérdező kommentje:

e30

e34

e36

2016. febr. 5. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Motortól is függ!

Vezettem 2107-es Ladát, nehezebb volt vele elindulni, mint a 328i E36-os BMW-vel, amim most van.

2016. febr. 5. 20:54
 4/9 A kérdező kommentje:
azért mert mos én is ladával kezdtem vezetni azt nagy forgalomban nem egy fürge ürge
2016. febr. 5. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól 75 lóerőtől mégis mit vársz? Egy komolyabb Swift motorterében több paripa lakik. :D
2016. febr. 5. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:

ha nem tudsz vezetni mindkettő nehéz

mi az hogy nehéz elindulni????????

2016. febr. 5. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne azt várd el, amit mondjuk egy 150 lovas TDI-től. Ha gáz nélkül leugrasz a kuplungról, ez le fog fulladni.

A nehézség gondolom abban rejlik, hogy kicsit több gázt kell neki adni.

2016. febr. 6. 08:30
 8/9 anonim válasza:
Egyforma nehéz. Vagyis egyformán könnyű. :) Ha a BMW automata, akkor azzal könnyebb. Az már más kérdés, hogy melyekkel lehet jobban kilőni. A ladától azért ne várj nagy csodákat. Eljárt felette az idő. Bármelyik modern kisautó is állva hagyja. De mondom, nem azért mert nehezebb vele elindulni, hanem mert lomhább sokkal.
2016. febr. 11. 17:57
 9/9 anonim válasza:
30%
Elméletileg és gyakorlatilag a ladával alapjáraton el lehet indulni.Sőtt a lada 15 km/ó-nál hirtelen gázra lépve ki kell ,hogy pörögjön a kerék kuplungozás nélkül.1-es fokozatba elmegy akár 55-60-at.A kipörgésgátlós BMW ezt nem tudja.Szerintem a ladánál valami nem stimmel,ha nehéz elindulni vele.PL. Szaggat,hörög bufog.Azt gyakorlatból tudom,hogy az 1200-as zsiguli jobban megy,mint az 1300-as lada.
2016. febr. 12. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!