Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kerekekkel kapcsolatban valaki?

Kerekekkel kapcsolatban valaki?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy van egy Opel Astra G 1.4 esünk. nem tom ez fontos-e. A barátom aki vezet én nem is értek az autókhoz. szóval le kellene a 4 kereket cserélni. Elkoptak és 2 így is téli... Szóval ez használtan megoldható? Kb. mennyi lenne? és újonnan? bocsi, ha kusza.
2010. márc. 29. 17:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Gumit kell lecserélni, nem az egész kereket. bocsi. tényleg nem értek hozzá :-(
2010. márc. 29. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet használt gumit venni,akár az [link] vagy a [link] is keresgélhettek, vagy egy gumi szervízben is körül lehet nézni, sok helyen tartanak használt gumikat, de lehetőleg ne egyen rajta sérülés,ha nem látszik rajta semmi, még akkor is lehet hogy kukás a gumi, ez felszerelés, centírozás után derül ki.

Új gumik 8-9 ezer Ft/db-tól vannak.

2010. márc. 29. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, a gumin nem lehet spórolni, csak használtat ne vegyél! Inkább újat és biztos lehetsz benne, hogy biztonságosan közlekedhetsz. Nem tudok neked árat mondani, mivel nem mondtad meg, hogy jelenleg milyen méret van az opelon,( szerintem kb. 13000 - 15000 Ft-ért már jót vehetsz) de a Googleban utánna nézhetsz, vagy látogass meg 1 gumiszervizt, de valami jót! -)
2010. márc. 29. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi fiúk! Honnan tudtok ilyen sokat?
2010. márc. 29. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok,

persze ha van pénz új gumira,akkor az legjobb megoldás.

Itt tudtok pontos árakat nézni, méret szerint keresni:

[link]

De szükségtelen 15-22ezres gumikat vásárolni, szerintem normál használat mellett az itt felsorolt 10-11 ezer Ft-os gumik is megfelelőek.

2010. márc. 29. 20:54
 6/6 anonim válasza:
Rovid leszek hiaba magyarazom el mibol all a dolog egy mondatba elmagyarazom.Vilag viszonylagban a balesetek 60% a rossz gumik es fekrendszer miatt tortenek.Most gondolkodj el neked mi er tobbet a te eleted es a masoke vagy a penz!GUMIM SOHA NEM SZABAD SPOROLNI.(automernok)
2010. márc. 29. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!