Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes C220 vagy Volvo S60?

Mercedes C220 vagy Volvo S60?

Figyelt kérdés

[link] / [link]

Árban nagyjából egyformák. Engem az zavar hogy a Mercedeseknél gyakran látom hogy rohad a karosszéria. Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Ha vannak tapasztalatok, annak örülnék. Értelmes válaszokat várok és nem, nem veszek BMW-t :)

2016. febr. 4. 19:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek vele egy kört, de úgy nézem maradok a Volvonál csillag ide vagy oda. Köszönöm a segítséget :)
2016. febr. 4. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:

"De a Mercedesnek meg van valami ellenállhatatlan varázsa"

Neked.

Nem akarok ezen vitatkozni, mert ízlésről vitázni értelmetlen dolog, de nekem pld. a Mercedes kifejezetten ellenszenves márka. Talán egyedül a G-osztályú kocsijai közül tudnék választani, de annyi pénzért inkább mást vennék.

Még a vadi új Merci is "kivagyiságot" tükröz, a használt meg egyenesen a "szegény ember nagy arca". Az egyéniség nélküli hivalkodás klasszikus példája.

De ez csak az én szubjektív véleményem, nem téged akarlak minősíteni, és nem is a többi Merci tulajt. Csupán azért írtam le, hogy más szempontot is megismerj.

2016. febr. 4. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es abszolút nem értek egyet veled!De nyilván ez a te véleményed,ez van!Értelmes ember stílusról/ízlésről nem vitatkozik!Én sem fogok!
2016. febr. 4. 20:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint a Mercedes valaha készült két legjobb típusa a W124 és a W126. Ezek ha jó állapotban vannak, és van pénz karbantartásra, még simán több 100ezer kilométeren keresztül kiszolgálnak.
2016. febr. 4. 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Steinberg:

Akkor ezt megbeszéltük.

:-)

2016. febr. 4. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezt meg!

Mondjuk a "Merci" szó helyére más márkákat is be lehetne helyettesíteni!

2016. febr. 4. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
A W202 jó autó, csak annyi a titok, hogy nem 5-6 ezerért kell lefingott szart venni. És nem CDI-t! Egy 250-es szívó vagy turbódízellel a legjobb vétel, és a szívóbenzinesek is tartósak. Net-huszárként könnyű fikázni a W202/210 Merciket! 9 éve vagyok elégedett tulajdonosa egy szívódízel W210-esnek, mellyel 6 literes átlaggal megyek! Ha a mobile.de-n szétnézel, már 3000 € körül már találsz normálisat. A Volvokat nem ismerem annyira, de a Volvo szeret PSA motorokat (dízel) használni, szóval ha az van benne, akkor az megint tré!
2016. febr. 5. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem egy kategória,a volvo s60 inkább a mercedes e osztály méretben,minőségben meg sokkal jobb.
2017. okt. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!