Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új szín lepapírozása?

ÁdámSzilágyi kérdése:

Új szín lepapírozása?

Figyelt kérdés

Hello! Összetörték az autómat egy pár hete. A biztosító nem fizet, a másik fél nem fizet. Szóval arra jutottam, hogy nem akarok külön elemeket fújatni, mert annak más lesz a színe úgy is. Arra gondoltam, hogy átfújatnám más színre az autót, most szürke és fehér lenne. Ezzel nincs is probléma, csak nem tudom, hogy ennek a papírozása hogy néz ki. Kell-e vinni valahova az autót előtte/utána, milyen papírokat kell cserélni, kell-e új műszaki.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 4. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd amikor legkozelebb mesz muszakira,akkor majd felveszik a szinvaltozast!Azzal a papirral majd mehetsz az okmányba!Új forgalmi 6000ft,es ha regebbi a torzskonyved es abba is benne van a szin,abbol is kell uj azbis 6000
2016. febr. 4. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Konkrétan a törés előtt volt műszakin. tehát még 2 évig jó a műszakija. Addig járhatok más színnel? Előtte nem kell vinni valahova? Csak le fújatom és kész?
2016. febr. 4. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Viheted hamarabb is de a kutyát nem fogja érdekelni milyen szín van beírva a forgalmiba!Viszont ha hamarabb akarod vinni,akkor is el kell menni egy műszaki vizsga állomásra ahol megállapítják a színváltozást és adnak egy papírt róla,ami szintén pár ezer forint lesz!
2016. febr. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!