Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladhatom az ideiglenesen...

Eladhatom az ideiglenesen kivon lejárt műszakis autómat?

Figyelt kérdés
Elég ha csak megirjuk az adás-vételit és onnantól már nem,az én dolgom vagy valamit tennem kell mielőtt eladnám?

2016. febr. 4. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, csak tájékoztatnod kell a vevőt ezekről a tényekről. Legjobb, ha beleírjátok az adás-vételibe.
2016. febr. 4. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Az adásvételibe felesleges bármi ilyet beleírni,mert az ideiglenes kivonás azonnal érvényét veszti és az autó automatikisan visszahelyeződik a forgalomba,ha az új tulaj másképp nem dönt!A műszaki érvényesség meg benne van a forgalmiban!
2016. febr. 4. 15:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Persze hogy tájékoztattam a vevőt,a hirdetésbe is leirtam a meghirdetéskor.

Hülye kérdés de hogy viszi el ha kivan vonva és műszaki sincs rajta?

Vagy ez már az ő dolga lesz? Nem akarom hogy eladom és nekem legyen belőle bajom

2016. febr. 4. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

"Vagy ez már az ő dolga lesz? Nem akarom hogy eladom és nekem legyen belőle bajom" - Neked mi bajod lehetne belőle?

Egyébként a legegyszerűbben trélerrel tudja elvinni. Vontatni, saját lábon menni nem lehet.

A tréleren kívül még egy lehetőség van: szerez egy vizsgaidőpontot, addig nálad marad az autó, és arra az időpontra kér egy útvonalengedélyt az önkormányzatnál. Ha jól emlékszem ennek a díja 3500 Ft. Ezzel a megadott címről a legrövidebb útvonalon a vizsgaállomásig közlekedhet. De fontos, hogy addigra rendezve legyen a kötelező felelősségbiztosítása is, mert anélkül nem kap útvonalengedélyt.

2016. febr. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!