Szerintetek 14 éves korban az aprilia sr 50-t vagy az rs50-et válasszam? Mennyire veszélyes a forgalomban motorral közlekedni? Illetve jó választás a supermoto kategória is?
Ez országfüggő is, idehaza nagyon bunkók a motorosokkal, sőt, a motorosok is bunkók egymással, mivel nagyon sok motoros szerint a robogó az nem motor, és ezért kiröhögik az embert vele. A robogó ugyan olyan motor mint bármelyik másik, csak nem pont arra lehet használni mint egy cross vagy egy gyorsasági motort, hanem arra, hogy városban rohangálj vele ide-oda, munkahelyre elközlekedj stb, városban a robogó verhetetlen.
Sok évet dolgoztam pizzafutárként Olaszországban, összesen nem ért annyi leugatás kint, mint idehaza pár nap alatt, pedig elég sokszor szabálytalanul parkoltam le a robogót, de soha nem agyaltak meg érte, autósok rengetegszer beengedtek maguk elé, átengedtek a sávba, nem álltak meg direkt úgy a szegélynél, hogy a robogóval ne tudjak előre menni lámpánál, ha előre felé mentem, nem szórakoztak azzal, hogy moccintják az ajtót előttem, ha kapubejáróba hagytam a motort, akkor vagy normálisan odébb tolták és megvártak amig leérek, hogy elmondják, hogy ők tették odébb, vagy egyszerűen vártak pár percet és megvárták míg elmegyek onnan, nem kellet félni az autósoktól, stb stb, lehetne sorolni. De hát Magyarországon mit vár az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!