Hogy tudok megtalálni egy autót?
Ismerem a forgalmi rendszámát, de ki van vonva ideiglenesen a forgalomból. Az adásvétel szóbeli ill. fizikai része megtörtént (a kocsit elvitték), az írásbeli rész nem, mert nem volt meg a törzskönyv. Most nálam van a törzskönyv, de a telefonszám már nincs meg. Nem a pénz miatt, hanem a dolgok tisztázása végett szeretném megtalálni a kocsit és az embert. Tudom, hogy melyik városban van, de azon belül semmit.
Mit tehetnék?
Nincsen papír, nem tudok nevet. Csak a várost.
Egyrészt frusztrál, hogy van nálam egy törzskönyv, meg van a nevemen egy autó, aminek hollétét homály fedi. Másrészt, nem fizetett teljes összeget, mondván, nincs törzskönyv - de igazán az már nem számít...
Én azért aggódnék. Nem akarok vészmadár lenni, de játssz el a gondolattal:
Svédek vették meg. Ezzel mondjuk az ország másik végén elkövetnek egy fegyveres rablást. A rendszám megvan, tulaj nincs, ezek lelépnek. Mennyi a káruk? 100.000 Ft? okés. DE! Téged hamar elővesznek. És itt, ezen a ponton mivel igazolod, hogy nem a tiéd a kocsi? Tuti legalább 30 nap előzet! És mosakodhatsz.
Ez csak egy példa. Millió más módon vissza lehet élni ezzel, ha nem tudsz semmit.
Összefoglalva: Büdös gyorsan keresd meg a tagot, írjatok adásvételit és add le az okmányirodában Ekkor egy virtuális sört ide nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!