Audi vagy BMW? Most akarok majd autót venni és nem tudom hogy Audi vagy BMW és azokon belül benzin vagy diesel. Audiba a 100-as de csak is az a6 elődje az a3, a4 vagy a6. BMW-be e36 jöhetne szóba.
A3-tól A6ig minden jó?
Először el kellene dönteni mekkora kocsi kell.
De ennyi pénzért biztos nem vennék ezekből. Öreget, alja minőséget kapsz. Inkább vegyél egy Astra G-t. Vagy várj év végéig és vegyél egy Bora-t/Golf-ot
Ha már választanom kellene akkor BMW, de csak azért mert a két márka közül azzal szimpatizálok, hogy őszinte legyek, de én ennyi pénzért suzukit vennék józan eszemmel, de nem ezt kérdezted. Évi 45 ezer km használathoz mindenképpen érdemes dieselbe gondolkodni, ezek a régi dieselek megbizhatóak.Audi 100-as ból alig van a piacon, viszont BMW E 36 ból van választék. Viszont elkell hogy keserítselek picit, fél millió forintért nagyon sok kocsit meg kell majd nézned, mert a piac tele van roncsokkal, sőt nem hogy roncsokkal hanem fém hulladékkal. Az igazán szépek ára olyan 700 ezer fonriért van, én lehet kicsit várnék helyedbe év végéig és vennék egy szép BMW-t,mert azt irtad addigra lesz még fél millió forintod, addig keresgetnék. Sok rozsdással fogsz találkozni, sok olyannal ami zörög, kattog, nem lesz erő benne, váltó gond, a rozsda is gond lesz. A tekert km óra garantált ezek mellé !
Visszatérve az előzőekre, ha lenne év végére 1 millió forintod, akkor tudnál egy tip top BMW-t venni, gondolom 19 éves fiuként csajozni si kell egy iylen kocsi, 1 millió forintért elértük a cabriokat, vagy a nagyon nagyon szép állapotú autókat és azoknak gondos gazdájuk volt. Te melyiekt vennéd ?
év végén ezt ?
vagy most ezt ? olvasd a részeleteket, horpadás ,sérülés stb..
és az utóbbi kettőre külteni kell sokat hogy olyan legyen mint a megkímélt.
"Audinál az 5 hengeres 2.5-ös túró dezső korához képest megbízhatónak mondható, de közel sem tökéletes motor."
Nekünk olyan van és a maiakhoz képest is megbízható. :D
Ennyi kilométernél érdemes dízelt venni, de mit jelent nálad az, hogy sokat vezetsz városban? Mert ha azt, hogy egy héten hatszor ki se mozdulsz a városból csak 5-10 kilométereket sétálsz vele, akkor azt nem nagyon fogja értékelni.
Tehat van fél millád autóra,meg megegyszer annyid hogy raköltsd ha muszáj!
Áruld már el akkor miért nem 900e-1m környékén nézel valami fiatalabb normálisabb megbízhatóbb dízelt?!
Minek ilyen romokból akarsz bevásárolni,főleg ha sokat is mész?!
Arról nem is beszélve,hogy e36-ból dízelt?!?Egy igazi öngól lenne!
Mindenki csak azt látja, hogy Audi meg BMW, pedig ezek az autók már nem a mutogatásról szólnak, a kérdező is tudja, 100-as Audit az vesz, akinek kell egy régivágású, nagy kényelmes, masszív autó.
És igen, én a 100-as vagy A6-os Audit ajánlom. Ennek az ellenfele a BMW E34 (és nem E36), ami sokkal problémásabb általában. Tapasztalatból mondom.
Én vennék az Audiból egy 2.3 benzinest, sokkal olcsóbbak és megkíméltebbek dízel társaiknál, és megbízhatóbb is. Ha mégis dízel, akkor egy sor 5-ös 2.5 TDI-vel jó választás, de vétel előtt csinálj egy kompressziómérést, mert ezek legtöbbször millió km felett vannak, és sok sz*rrá van kopva.
nekem ez jutott eszembe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__754..
annyira tipikus... :DD jellemző magyar álmodozó
amúgy a 20-25 éves szétfosott rozsdakupacok pont a megbízhatóságról híresek... szétreped egy 20 éves porrá öregedett vízcső menet közben, és ott állsz az út szélén a prémium gejzíreddel...
inkább vegyél egy ford focust, vagy g astrát, azok sem suzuki swiftek, csak nem feltétlenül lesznek szarkupacok ennyiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!