Milyen motorkerékpárt érdemes venni napi szintű 170-200kilóméteres ingázáshoz dolgozni járni?
Ez nem álom.Ez valóság.A dizelmotorkerékpár nem az én ötletem.Kb 50éve gyártják.Az csak egy dolog hogy mi sose hallottunk róla.A világon mindenhol használnak ilyet.Jah hogy az áruk újonnan kétszer annyi mint a benzines motorkerékpáré?Hát.. a gazdaságosságot olcsó fenntarthatóságot megbízhatóságot meg kell fizetni.
Szerintem meg ay emberek azért nem ismerik mert európában másról sem hallottak vagy tanultak mint a benzinüzemű rendszerrül .Ezt sújkolták beléjük hogy az milyen jó meg milyen szép.
Ilyenről nem is hallottak hogy egyáltalán létezhet ilyen hogy ezt a pofonegyszerű léghűtéses dízel technikát akár motorkerékpárba is át lehet ültetni.Én(a magam részéről) komoly fantáziát látok ebben mert ezek a motorok futásilag tartósság szempontjából lényegesen jobban bírják a strapát mint a benzines társaik.
.............akkor hajrá!
Vásárold meg, örülj neki, és ingázz kedvedre az egyhengeres olajkályháddal. ;)
/azt viszont nem értem, hogy aki -az átlag emberhez képest- ennyire jól informált a diesel motorkerékpárok kérdésében, és aki ennyire megingathatatlan elképzeléssel bír, az mi a fenének kéri ki mások véleményét?/
Az időjárás részletkérdés.
Eső ellen fel lehet öltözni.
Nem kellene ahhoz egy hét.
Ha a kedves Kérdezőnek véletlenül sikerülne az említett 200km távot abszolválni igazi téli körülmények között /értsd: arasznyi frissen esett hó, mínusz 10 fok körüli hőmérséklet, némi széllel megspékelve/ nos akkor azt hiszem, már a második nap este visítva könyörögne egy távolsági-busz bérletért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!